Ik ben altijd al fan geweest van de producten van Zwitsal. Ze hebben nu een geweldige lijn, de Zwitsal Naturals, deze lijn bevat producten waarmee jij je baby kunt verzorgen op een natuurlijke manier. Ik vertel jullie graag meer.

Waar staat Zwitsal Naturals voor?

Deze verzorgingslijn van Zwitsal bevat pure en natuurlijke ingrediënten. Op deze manier kun je als ouder de huid van je baby en kind op een zachte en verzorgende manier reinigen. Als je gebruik maakt van deze producten dan zorg je ervoor dat de natuurlijke vochtbalans van je kind en baby behouden wordt. 98% van de ingrediënten van deze lijn zijn natuurlijk, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je goed zit met deze ingrediënten. Ben je op zoek naar producten voor je pasgeboren baby? Dan zit je met deze lijn zeker goed.

Assortiment Zwitsal Naturels

Als je producten wilt kopen uit deze verzorgingslijn, dan kun je kiezen uit diverse producten. Je kunt kiezen uit een bad- was crème, shampoo en wasgel, body crème, billen crème en micellair water. Ja je leest het goed, micellair water. Met dit product is Zwitsal zeker vernieuwend. Hiermee kun je op milde wijze het gezichtje, hoofdje, lijfje of billetjes van je baby reinigen.

Handig én gemakkelijk

De producten uit de lijn zijn voorzien van handige pompjes, sprays en drukknoppen. Precies zoals we altijd al van Zwitsal gewend zijn, kan iedereen dus gemakkelijk met deze producten omgaan. Papa’s en mama’s, maar ook de opa’s en oma’s zullen geen moeilijkheden ondervinden tijdens het gebruik van deze producten.

Natuurlijk heb ik de producten op mijzelf maar ook bij Noé geprobeerd. En ik moet zeggen, het is een hele fijne lijn. Ik ben alleen bang dat veel ouders het welbekende Zwitsal luchtje zullen missen. Mij maakt het zelf niet meer uit, we hebben de bekende geur nooit gehad omdat Noé alleen neutrale anti-allergeen producten mag gebruiken op haar huid. Maar ik kan me voorstellen dat dit toch een dingetje is.

Heb jij de producten uit deze nieuwe Zwitsal Naturals al geprobeerd?

Zwitsal Naturals