Wat gaat het toch snel! Inmiddels zitten we al op de 20 weken en hebben we al een hoop stappen gemaakt. Niet alleen met de babykamer, de uitzet maar ook mijn buik(je). Benieuwd? Lees dan snel verder.

Ik weet nog dat iedereen zei: geniet er maar van want het is zo voorbij. Nou het gaat inderdaad snel! Want we zitten nu al op de 20 weken. Het is zo gek om te zien dat nu ook (eindelijk) mijn buikje echt een zwanger buikje begint te worden. Op sommige momenten kan ik daar echt van genieten. Maar soms, heel soms is het toch ook wel een beetje onhandig. Bijvoorbeeld met slapen. Het liggen op mijn zij ligt gewoon niet meer even lekker. Daarom heb ik afgelopen week zo’n zij slaper kussen gekocht. Dit is een lange rol waar ik me als het ware omheen wikkel. Dat slaapt al vele malen beter!

Ook is de babykamer al zo goed als af. Hier heb ik vorige week al een kleine sneakpeak van laten zien. Maar als jullie het leuk vinden zal ik nog wat nieuwe foto’s maken voor een leuke blog binnenkort! Ook zijn we (ik bedoel eigenlijk ik) al flink gaan shoppen. De kast hangt al behoorlijk vol met de leukste pakjes, vestjes en rompertjes. Ik kan niet wachten tot onze kleine meid er is! Overal die sale is ook niet goed voor de portemonnee Haha.

Ook Milo vind het helemaal leuk!

Ook hebben we volgende week de laatste echo als het goed is. Namelijk de 20-weken echo. Veel mensen zijn hier bang voor, maar eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat het allemaal wel goed zit. Zolang we dat maar geloven komt het vast en zeker goed! Volgens onze verloskundige is dit ook de laatste echo mits alles goed gaat. We zitten er daarom aan te denken om nog een leuke pretecho te doen over een paar weken zodat we onze kleine meid nog even een keertje kunnen zien voor het zo ver is. Het is natuurlijk geweldig om haar te voelen, maar zien vinden we ook zo enorm leuk. Vooral omdat Bram dan ook echt mee kan genieten.

Zo, dit was voor nu weer even een update. Volgende maand ga ik nog een week naar Griekenland met Judith. Ik ben benieuwd hoe ik er dan bij loop gezien mijn buik wel echt flink aan het groeien is. Heb jij nog tips voor onze mini vakantie?

Handtekening Jamey