Het is alweer een paar weken geleden dat ik een zwangerschapsupdate heb geschreven. En natuurlijk is er in de tussentijd weer veel gebeurd. Benieuwd hoe het allemaal gaat en wat ik heb uitgevoerd? Lees dan snel verder.

Een van de meest vervelende dingen aan zwanger zijn is het feit dat je een stuk kwetsbaarder bent. Klinkt misschien wat gek, maar waar ik voorheen met Milo echt lekker gek kon doen moet ik nu toch echt even een stapje terug doen. Zo bleek ook toen hij twee weken geleden uit enthousiasme heel hard tegen me op sprong. De hele avond voelde het niet goed, ik had last van kramp en harde buiken. Tijd om dus toch maar de verloskundige te bellen. Na een onderzoek aan huis besloot ze me voor de zekerheid toch even naar het ziekenhuis te sturen voor een CTG. Ik was doodsbang om er de hele nacht alleen te moeten zitten maar gelukkig bleven mijn vriend en de verloskundige bij me en bleek er niets aan de hand te zijn. Naja, niks is het ook weer niet want mijn baarmoeder had natuurlijk wel een kleine optater gehad. Voorlopig moet ik dus met Milo iets rustiger aan gaan doen.

Gelukkig zijn er ook leuke dingen gebeurt! Ik heb namelijk samen met Bram een aantal geboortekaartjes ontworpen en van de week kregen we daar de proefdrukken van binnen. We twijfelde zo erg, want alle kaartjes zijn geweldig mooi. Uiteindelijk na een hoop zoeken zijn we van 8 keuzes naar 3 terug gekomen. Een hele stoere slinger kaart, een mooi kraft kaartje met foto en een klassiek geboortekaartje. Vanaf het begin hebben we geroepen dat we echt een apart kaartje willen, de vlaggenlijn past daar dan ook echt perfect bij. Helaas waren die best lastig te vinden, maar Tadaaz heeft ze!

Tadaaz – Vlaggen, kraft of toch klassiek?

De mensen bij Tadaaz zijn bijzonder behulpzaam geweest. Zoals jullie weten ben ik echt enorm gek op ons hondje Milo. Hij is echt mijn maatje en ik wil hem dan ook heel graag overal bij betrekken. Zo ook dus op het geboortekaartje van ons dochtertje. Op de vlaggenlijn zie je dan ook een heel leuk printje van een hond overal terug komen. Op het kraftkaartje hebben we het verwerkt in de honden pootjes. Zoals je wellicht ook al in de babykamer hebt gezien hebben wij gekozen voor mintgroen (met uiteraard wat roze accenten). Dit willen we daarom ook door laten gaan in de geboortekaartjes.

We zijn nu in het stadium dat we een definitieve keuze moeten gaan maken. Worden het de vlaggenkaartjes, de kraft kaartjes of gaan we toch voor de oud hollandse klassieker? Als we eenmaal de definitieve keuze hebben gemaakt zullen we de laatste updates zoals haar naam en onze gegevens in ons Tadaaz account zetten. Zodra ons kleine wondertje dan geboren is hoeven we alleen nog maar haar naam en geboorte gegevens toe te voegen en kunnen we de kaarten laten drukken.

Nou ben ik natuurlijk ook heel erg benieuwd naar jouw mening! Welk geboortekaartje vind jij het mooiste?

Handtekening Jamey