Eindelijk ben ik met mijn vriend even een weekje vrij. Na een jaar hard werken hebben we voor een weekje een prachtig appartement in Empuriabrava! Benieuwd hoe het er uit ziet en wat we allemaal gaan doen? Lees dan snel verder.Het is maar een weekje, maar wat zullen wij genieten van elke seconde! We kijken er al een tijdje naar uit en afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver. ‘S morgens om 4 uur ging de wekker al. Nog even snel douchen en aankleden en gaan met die banaan! Binnen een uurtje waren we al op vliegveld Weeze waar we met Ryanair naar het vliegveld in Girona gevlogen werden. Door de wind hadden we een klein beetje turbulentie maar we waren alweer geland voor we het wisten.

Een prachtig appartement! 

Eenmaal aangekomen was het echt even met de ogen knipperen. Wat een prachtig appartement is het toch! Van alle gemakken voorzien, twee ruime slaapkamers, een prima badkamer en ook nog een prachtige open keuken met een bar! Via Interhome hebben we in dit luxe appartement (aan het strand!!!) op een luxe resort met maar liefst 4 zwembaden mogen uitrusten. Vanaf het balkonnetje hebben we ook duidelijk zicht op 2 van de zwembaden waardoor zelfs voor gezinnen met kinderen dit de perfecte locatie is. Interhome heeft naast dit appartement nog veel meer mooie vakantie huizen en appartementen door heel Spanje, dus mocht je nog een vakantie bestemming zoeken klik hier.

Natuurlijk hebben we na het bekijken van het appartement gelijk de zwemkleding aangetrokken en zijn we op verkenning gegaan. Echt werkelijk alles wat je nodig hebt op een vakantie is binnen handbereik. Aan de overkant van de straat zit een grote supermarkt, om de hoek zit de hoofdstraat met alle barretjes en winkeltjes en heerlijke restaurants. En aan de andere kant van de straat loop je gelijk het strand op. Wat wil je nou nog meer!

De eerste avond zijn we ook een super lekker restaurant tegen gekomen waar we heerlijk hebben gegeten voor weinig geld. Hierover vertel ik jullie de volgende keer meer! Maar ik kan al met zekerheid zeggen dat dit echt een #hotspot in Empuriabrava is!

Wij gaan nu in ieder geval nog verder op onderzoek uit en binnenkort laat ik jullie zien wat we nog meer gedaan hebben!

Handtekening Jamey