River Island kende ik al, alleen dat ze een River Island plus size collectie hebben is voor mij nieuws! Ik mocht 3 leuke tops uitzoeken voor de zomer. Benieuwd hoe deze plussize pareltjes er uit zien? Lees dan snel verder!

River Island heeft gehoor gegeven aan de dames met grotere maten! RI is natuurlijk een prachtig merk en ze hebben al jaren super toffe kleding voor de “normale” maat vrouw. Alleen kon ik er helaas nooit slagen omdat alles net iets te klein was. Gelukkig is daar nu de RI Plus collectie!

River Island IMG_6016

De RI Plus collectie is verkrijgbaar in de maten 44 tot 50. Van zwierige jurken tot hippe broeken met wijde pijpen en it-jeans tot bijpassende sets. Ze hebben werkelijk echt van alles wat! Ik heb 3 leuke tops uitgekozen, kijk je mee?

River Island IMG_6019-2

Het eerste topje is vrij simpel. Het is een zwart spaghetti band topje met een dubbele stof laag. Doordat hij lekker wijd valt maar toch ook getailleerd is ziet hij er prachtig chique uit. De onderste laag is van kant en de bovenste laag is van polyester. Ik draag op de foto’s maat 44.

River Island IMG_5995

River Island IMG_5991

De tweede top is een echte eyecatcher. De knal roze kleur springt gelijk op je af! Het leuke aan deze top is dat hij wat langer is en een een split aan de zijkant heeft. Wat ik ook erg mooi vind is de diepe V-hals. Het enige nadeel is dat het een beetje een zweet stofje is.

River Island IMG_6041

Het derde topje die ik heb gekozen is een van mijn favorieten. Niet alleen voor de zomer leuk, maar ook zeker straks in de winter met een leuk jasje. Dit is namelijk ook een twee-laags top. De onderste laag is weer van een doorzichtig stofje en is vergeleken met de bovenste laag heel erg lang (tot over de billen). Dit geeft echt een super leuk speels effect.

Ik ga zeker nog wat vaker rond neuzen bij de River Island Plus collectie! Wat vind jij van de tops?

Handtekening Jamey