Het zonnetje komt al steeds vaker door de wolken en de temperaturen worden al steeds aangenamer. Dat betekend dat wij dames weer ons zelf zomerklaar moeten gaan maken. Benieuwd hoe ik dat doe? Lees dan mee!

Een lekker kleurtje

Zodra het wat mooier weer is lig ik graag lekker te bakken in de zon. Helaas heb ik een beetje een engels huidje (ondanks dat ik indisch bloed heb) en blijf ik heel erg wit of word ik rood. Daarom heb ik zelf toch wel wat hulp nodig om een kleurtje te krijgen. Ik gebruik daarom graag een beetje fake tan. Lancaster heeft tegenwoordig een hele fijne nieuwe lijn ontwikkelt waarmee je je bruin zonder zon lekker onder de douche kan aanbrengen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om te beginnen scrub ik mijn hele huid met de Lancaster tan preparer body scrub. Daarna breng ik de Self Tan Beauty in shower tanning lotion aan. Kleine tip: gebruik de In Shower Self Tan zoals je een normale zelfbruiner ook gebruikt en breng het gelijkmatig per lichaamsonderdeel op de huid aan. Dan krijg je een mooi egaal resultaat.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bye bye haartjes

Ja, ik geef het toe. In de winter neem ik scheren niet altijd even nauw. Ik vergeet het dan wel eens en dan denk ik, ach ik heb toch al een vent haha. Maar met het mooie weer kan dat natuurlijk echt niet! Het kan natuurlijk echt niet als je als een bosaapje in shorts rond loopt. Wilkinson heeft onlangs een nieuw scheersysteem ontwikkelt wat perfect is voor je bikinilijn maar ook voor andere delen van je lichaam uiteraard. Namelijk de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini trimmer. Het is een waterdichte trimmer en werkt op een batterij. Wat ook erg fijn is is dat hij kan worden ingesteld op 3 verschillende haarlengtes. Het scheermesje heeft twee kanten, een gewoon scheermesje (die overigens erg fijn is) en aan de andere kant de trimmer. De Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini trimmer kost €15,99 en is te koop bij alle bekende drogisterijen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Natuurlijk doet een kleurtje nagellak en een beetje bronzer ook wonderen, maar dit zijn mijn drastischere maatregelen om mijzelf zomerklaar te maken.

Hoe maak jij jezelf zomerklaar?

Nieuwehandtekening