Ondanks dat het buiten nu nog behoorlijk koud is, is de zomer in aantocht. De winterjas mag weer de kast in en de zomerjas mag er weer uit, heerlijk! Een zomerjas is onmisbaar en is ideaal voor de frisse ochtenden en avonden. Ik laat je de trends zien op het gebied van zomerjassen voor mannen, vrouwen en kinderen voor aankomend seizoen.

zomerjassen

zomerjassen

Vrouwen

Voor vrouwen zijn er een aantal modellen die er dit seizoen uitspringen. Zo is de trenchcoat weer een groot favoriet, maar die komt eigenlijk elk seizoen weer terug. Een goede basic, maar toch mooi gekleed. Naast de trenchcoat zijn ook sportieve modellen niet weg te denken uit het straatbeeld, zoals bomberjacks of donsjacks. Dit zijn ideale jasjes wanneer je veel fietst of wandelt, of even snel een jasje aan trekt voor in de auto. Wil je meer fashionable de deur uit gaan? Kies dan voor een leren jack met fringes en studs.

zomerjassen

zomerjassen

Mannen

Ook bij de heren jassen komen de gewatteerde jassen veel terug, net zoals bij de vrouwen. Het is een makkelijk, sportief model wat in vele kleuren verkrijgbaar is. Liever geen donsjack? Dan zijn er ook vele andere sportieve en casual jassen te vinden, zonder een gewatteerd effect. Op zoek naar meer inspiratie voor een mooie mannenjas? Kijk dan eens bij McGregor, hier vindt je alle bovenstaande modellen.

 

Kinderen

Eigenlijk zie je bij de kids veel hetzelfde terugkomen als bij de mannen en vrouwen. Ook hier zie je veel gewatteerde donsjacks en bomberjacks, stoer én gemakkelijk om mee te spelen en fietsen. Ze zijn er in vele verschillende kleuren en printjes, zo kun je perfect kiezen wat bij jouw kind past. Wil je graag een geklede jas voor je dochter, kijk dan eens naar een trenchcoat. Dit is perfect wanneer je samen op stap gaat. Let wel op dat deze minder geschikt zijn voor het spelen! Bij de jongens kun je naast een bomberjack kiezen voor een spijkerjasje, ook makkelijk en erg stoer!

Heb jij al zomerjassen geshopt?

Handtekening Jamey