Slippers, het liefst loop ik er het hele jaar op. Maar goed, dat kan nou eenmaal niet. Gelukkig word ik altijd blij zodra de zon begint te schijnen want dat betekent dat de slippers weer uit de kast kunnen!

Voor papa

Bram is echt een Havianas man. Als ik vraag waarom? Dan krijg ik het antwoord: gewoon omdat ze zo lekker zitten. Nou heb ik ze zelf pas sinds vorig jaar. Maar ik moest vooral in het begin wennen aan het gewicht van deze slippers. Veel flipflop model slippers zijn een stuk lichter, en bij Havianas heb je wel echt het gevoel dat je wat draagt. Maar goed, wij verslijten behoorlijk wat schoeisel in een jaar. Dus voor Bram was het weer tijd om nieuwe uit te zoeken. Dit keer ging hij voor een ander model. Dit model heeft namelijk geen rubbere bandjes, maar ze zijn van stof. Net even wat zachter maar nog net zo comfortabel!

Voor mama

Ik zelf ben helemaal gek op Birckenstocks. Jep, shoot me. Ze zijn niet mega charming. Maar O wat zitten ze toch heerlijk. Ik heb zelfs op Birckenstock slippers een jungle tocht in Thailand kunnen lopen zonder pijn aan mijn voeten en rug. Maar goed, ik vond het ook tijd on weer eens wat anders te nemen. Daarom kwam ik uit bij deze prachtige Lacoste slippers. En echt, het is net of je op wolken loopt. De brede rubbere band zit erg comfortabel, maar de zool is nog veel fijner. Het voelt een beetje aan als een soort memory foam. In een woord, GEWELDIG!

Voor de kleine

Ok, we zijn misschien een beetje voorbarig. Noé kan natuurlijk nog niet lopen. Maar zijn ze niet ongelofelijk schattig. Ik kon ze gewoon niet laten liggen. Deze super leuke Minie Mouse Havianas zijn voor nu nog te groot, maar hopelijk groeit ze er deze zomer nog in. Aan de achterkant zit een elastiek waardoor de slippertjes niet zo snel kunnen uitvallen. Of het ook echt werkt moeten we nog maar zien. Maar leuk zijn ze zeker!

Wij hebben alle slippers besteld bij Footway. Hier hebben ze echt een mega groot assortiment aan slippers. Maar doormiddel van filters kun je heel makkelijk aangeven welke maat, kleur en soort model je zoekt zodat je alleen de relevante slippers of schoenen te zien krijgt.

Draagt jullie gezin ook het liefst de hele zomer slippers?

Handtekening Jamey