De fijnste zomer basics voor in je kast!-2

Poeh, wat is het heet! De zomers in Nederland kunnen lang koel blijven, maar ineens stijgen ze dan toch naar hoge temperaturen. En wat moet je dan aan? Zelf draag ik het liefst een short met hemdje, maar als ik op pad ga voel ik me hier toch niet prettig in. In dit blog deel ik een aantal zomer basics met je die onmisbaar zijn in je garderobe, zo kom jij zeker de zomer door. Lees je mee?

Luchtig ondergoed en sokken

Dames (en heren), kies voor luchtig ondergoed en sokken! Met polyester ondergoed krijg je het eerder warm en voelt het broeierig aan, kies daarom dan voor bamboe. Naast dat het luchtig draagt, is het ook nog eens duurzaam ondergoed. Het blijft lang van mooie kwaliteit, waardoor je het niet snel hoeft te vervangen. Naast ondergoed, bestaan er ook bamboe sokken. Het liefst draag je natuurlijk slippers in de zomer, maar als je toch voor een afspraak in het net moet, dragen bamboe sokken prettiger. Ze zorgen namelijk voor koelte aan je voeten en ze blijven langer fris, ideaal tijdens een lange werkdag dus!

duurzaam ondergoed

Jurkjestijd!

Met een jurkje zit je altijd goed. Of je hem nu draagt tijdens een middagje in de tuin, of naar je werk, een jurkje kan altijd. Mijn tips om er toch stijlvol uit te zien tijdens een warme dag:

  • Kies voor viscose of katoen. Dit draagt lekker tijdens hitte.
  • Last van schurende bovenbenen? Draag een katoenen broekje onder je jurkje of gebruik een deodorant roller op irriterende plekjes.
  • Geklede afspraak? Kies voor een jurkje met een klein mouwtje en stijl hem af met een riem in de taille voor een geklede look.

Wijde broeken

Wijde broeken zijn voor de meeste vrouwen uit haar comfortzone, maar ze dragen echt zo fijn tijdens warme dagen! Je bent gekleed omdat je benen bedekt zijn, maar het draagt heerlijk luchtig. Begin eens met een basic zwart model, je kunt altijd nog overstag gaan voor andere prints en kleuren. Mooie top of blouse met korte mouwen erop en je bent klaar voor de dag!

Wat draag jij graag tijdens warm weer?

De fijnste zomer basics voor in je kast!