Een winterjas is met dit vreselijk koude weer wel nodig. Ik zeg vreselijk, omdat ik net een paar dagen heb rond gelopen in Berlijn met -3. Brr wat was dat koud zeg! Ik heb mijn lesje dus wel geleerd en ben gelijk op zoek gegaan naar een nieuwe winterjas want de jas die ik mee had bleek helaas toch niet zo warm te zijn.

Een goede jas voor elk seizoen, dat is iets wat iedere vrouw zou moeten hebben. Even geleden had ik al een prachtige herfst jas gekocht bij TK Maxx. Eigenlijk dacht ik dat deze ook wel warm genoeg zou zijn voor de winter omdat het een soort windbreker / waterdichte jas was. Echter bleek afgelopen weekend dat dat niet het geval was. Hoewel hij totaal geen wind door laat en ook tegen het natte weer bestendigd is is hij niet volledig gevoerd. En dat merk je helaas direct. Tijd om dus eens rond te neuzen op Winkelstraat.nl voor een nieuwe trendy winterjas!

Met een goede winterjas kan je jaren voor uit. Dat merk ik zelf ook met mijn andere jassen. Helaas had mijn vorige winterjas het vorig jaar begeven na 5 jaar trouwe dienst dus is het weer tijd voor een nieuwe! Maar waar ga ik voor? Een Parka of toch die klassieke trenchcoat?

parka winterjas

De parka is een van de meest bekende winterjas modellen. Deze prachtige jas van het merk Airforce is gemaakt van waterafstotend materiaal en heeft een prachtige afneembare bontkraag. Zoals je ziet is het echt een jas waar je lekker in kan kruipen en is warmte verzekerd!

trenchcoat winterjas

Een klassieke trenchcoat is natuurlijk een absolute musthave voor iedere vrouw. Naast dat een trenchcoat geschikt is voor meerdere classy gelegenheden is het ook echt een tijdloze jas. Het enige nadeel vind ik is dat je deze jas niet zonder een sjaal kunt dragen in de winter. Hoewel ze vaak gemaakt zijn van dik wol heb je vaak wel een open nek, en dat is natuurlijk niet heel erg warm.

Ik twijfel nog enorm. Help jij me met een keuze maken? Welke jas vind jij de perfecte winterjas?

Handtekening Jamey