Tegenwoordig is het niet altijd meer nodig om een dure camera aan te schaffen. Veel telefoons hebben al van zichzelf een mega goede camera en ook hier blijven de makers zich continue in ontwikkelen. Daarom heb ik vandaag een aantal ‘how to make the best selfies’ tips voor alle Iphone houders! Benieuwd?

Selfies maken is tegenwoordig heel normaal. Kijk maar eens om je heen als je op vakantie bent. Overal zie je de selfiesticks de lucht in gaan. Maar toch zie je veel verschil ik kwaliteit in de selfies. Daarom heb ik een paar leuke tips voor je.

Verlichting is KEY!

Het aller aller allerbelangrijkst bij het maken van een mooie selfie is goede verlichting. De flitser van je telefoon zorgt niet voor hele mooie plaatjes dus gebruik dan ook altijd mooi daglicht. Persoonlijk vind ik het licht aan het eind van de dag ook enorm mooi. Vergeet alleen niet om ook goed te kijken naar schaduwen op je foto. Het is namelijk vele malen makkelijker bewerken wanneer je geen schaduw op je gezicht hebt. Je hebt ook hele handige iPhone accessoires, bijvoorbeeld een ringlamp of lenzen.

Ontdek hoe de perfecte selfie te maken

Het tweaken van je selfie is ook niet echt rocket science maar wel erg belangrijk. Je kunt natuurlijk de meest gekke filters gebruiken. Maar de “natuurlijke look” is wel het mooiste, uiteraard wel met een flawless huidje. Hiervoor gebruik Ik zelf een aantal apps (zie hieronder)

– YouMakeup (perfect om je gezicht nog even te voorzien van een mooie lipstick of blush.)
– PicsArt (hiermee kun je onder andere hele leuke filters toepassen op de foto’s)
– VSCO (een hele fijne app wat een beetje vergelijkbaar is aan photoshop)

De een is wat makkelijker dan de ander, maar je komt er al snel genoeg achter wat prettig werkt voor jou. Succes met het maken van jouw prachtige selfies!

Handtekening Jamey