Zomerjurkje van Lascana Jurkjes 3

Het mooie weer laat zich steeds vaker zien. Puur genieten dus! Maar voor ik helemaal klaar ben voor blote benen en zwierige jurkjes is het eerst tijd om mezelf klaar te maken. Benieuwd hoe ik dat doe? Lees dan snel verder.

Weg met die extra vacht

Oke, ik overdrijf. Maar in de winter ben ik niet zo actief als het gaat om het scheren van mijn benen. Tuurlijk is het geen oerwoud, maar even wat trim werk kan geen kwaad toch? Dus hoppa tijd om de benen weer helemaal glad te scheren. Ik gebruik zelf altijd graag de Wilkinson Sword Intuition Sensitive scheermesjes omdat ik een hele gevoelige huid heb.

Zomerjurkje van Lascana Jurkjes 4

Klaar voor het zonnen!

Na het scheerfestijn begin ik met mijn scrub ritueel. Even alle dode huidcellen verwijderen voor ik de zon in ga zorgt er voor dat de kleur wat langer blijft zitten. Nou word ik al niet snel bruin dus ga ik vooraf vaak nog even 1 of 2 keer naar de zonnebank zodat mijn huid niet zo snel verbrand. Op dit moment gebruik ik een heerlijke scrub van Rituals.

Smeren, smeren, smeren

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Smeren is echt een must! Niet alleen omdat je zo niet verbrand, maar ook omdat je de kans op huid kanker verkleint. Ik smeer mezelf met verschillende factoren in. Dit is omdat ik op mijn schouders veel sneller verbrand dan op mijn benen. Voor mijn schouders gebruik ik dan ook vaak factor 50 en voor mijn benen factor 30. Voor mijn gezicht gebruik ik de stick van Lancaster al jaren.

Zomerjurkje van Lascana Jurkjes
Nou, het lichaam is er klaar voor! Tijd om dus de kast in te duiken voor hét perfecte strandjurkje. Nou vind ik maxi-jurken altijd heel erg mooi, maar wanneer je niet zo lang bent kan dit er nog wel eens slungelig uit zien. Daarom vind ik de vrolijke scuba-jurkjes van LASCANA een prachtig alternatief. Deze jurkjes vallen qua lengte net boven de knie en zijn gemaakt van een wat stevigere scuba stof waardoor de plooien echt heel mooi blijven zitten. Echt een instant summer vibe jurkje als je het mij vraagt.

Schoenen of slippers?

Zodra het warm genoeg is (lees: als mijn voeten er maar niet af vriezen) trek ik direct geen schoenen meer aan en leef ik op strandschoenen. Mijn favoriet zijn toch wel de slippers en sandalen. Maar ik moet zeggen dat ik de espadrilles ook wel steeds leuker vind worden. Misschien ga ik die toch maar eens even shoppen voor de zomervakantie!

Hopelijk ga je net als mij heerlijk genieten van het mooie weer!