Niet iedere peuter is gek op badderen. Voorheen was Noé helemaal fan van het zitten in haar badzitje, maar nu moeten we haar toch op andere manieren bezighouden. Hoe wij het leuk maken lees je in dit artikel.

Heel veel schuim!

Iets waar je bijna alle kinderen heel blij mee maakt is heel erg veel schuim om mee te spelen. Een goede schuim maak je met bijvoorbeeld Melkmeisje of Zwitsal. Maar persoonlijk vind ik voor Noé haar tere huidje Melkmeisje fijner. Maar ieder zijn ding natuurlijk! De truc om goede schuim te maken is door de douchekop te gebruiken. Na een flinke buts badschuim zet ik daar de douchekop op zodat het lekker flink kan gaan bubbelen.

Bobby gaat in bad van Little Love

Wij nemen Bobby mee in bad

Bobby, je kent hem vast nog wel van de mega winactie van afgelopen maand. Noé is zo gek op hem. Hij moet iedere keer mee in bad. Dan gaat ze heel lief met het bijbehorende douchekopje zijn hoofd afspoelen en lekker met hem kletsen. Zo lief en gezellig. En als papa of mama ook in bad er bij zit dan moeten wij natuurlijk ook Bobby inzepen. Gezellige boel dus!

Drijvend speelgoed

Al het speelgoed is natuurlijk leuk in bad. Maar wanneer het drijft is het natuurlijk nog leuker. Voor haar verjaardag kregen we van een vriendin een heel leuk setje met drijvende speeltjes in de vorm van ijsjes. Deze gaan natuurlijk net als de badeend mee in het bad.

When everything else fails…. BRUISBALLEN!

Ja, met bruisballen kan je natuurlijk nooit de fout in gaan. Het liefst alle kleuren van de regenboog! Wij hebben dan ook een mega bak vol verschillende kleurtjes in de badkamer staan. En wanneer we in bad gaan mag ze dan ook zelf een kleurtje uitkiezen. In het begin ging het niet altijd goed en dacht ze dat het wel lekker zou smaken. Gelukkig had ze al snel door dat ze niet zo lekker zijn als een koekje uit de kast en hield ze er snel mee op. Maar het spelen met de bal zelf, ja dat doet ze nog steeds maar al te graag!

Wat doe jij om het badderen met je peuter leuk te maken?