De zomer komt er aan. Maar wat moet je nou écht hebben om de zomer heelhuids door te komen? Ik laat je mijn zomer toppers zien! Kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het aller aller aller belangrijkste vind ik toch wel mijn zonnebril. Ik ga nergens heen zonder een zonnebril. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat ik een enorme collectie inmiddels heb. Zo heb ik inmiddels 4 verschillende Ray-Ban Aviator brillen om van de rest nog maar te zwijgen.

video backdrops/youtube backdrop fabric

Onlangs mocht ik van de webshop ZieZie.nl een nieuwe zonnebril uitkiezen, en gek genoeg ben ik dit keer niet voor een Aviator gegaan. Bram vroeg mij gelijk of ik niet helemaal lekker was, ik zou namelijk normaal gelijk voor een Aviator zijn gegaan. Maar ik was op slag verliefd op het model Andy. Bij ZieZie hebben ze een enorm assortiment aan Ray-Ban zonnebrillen dus mocht je nog geen zonnebril hebben neem dan zeker even een kijkje!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Naast een goede bril ga ik in de zomer ook nooit de deur uit zonder zonnebrand. Ik verbrand helaas altijd erg snel dus smeer mezelf altijd met factor 30 (of soms zelfs hoger) in om dit te voorkomen. Ik word altijd helemaal gestoord van zonnebrand crème die wit blijft dus koop daarom bijna altijd een transparante spray. Ik was dus ook erg blij verrast toen ik dit setje van Yves Rocher ontving.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In het setje zat onder andere een factor 30 zonnebrand spray, een after sun en een pre-sun spray. De laatste is om je huid klaar te stomen voor de zon. Ik ben er helemaal klaar voor!

Mijn tips om de zomer door te komen zijn dus:

  1. Zorg voor een goede zonnebril.
  2. Spray je regelmatig in met zonnebrand.
  3. Gebruik na het zonnen after sun (die zorgt er voor dat je kleurtje langer blijft zitten).
  4. GENIET! voor je het weet is de zomer alweer voorbij!

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer?

Nieuwehandtekening