2022 is voorbij gevlogen en voordat we het weten zitten we alweer in het voorjaar. Heerlijk hoor als je het ons vraagt, want hoe fijn is het lekkere voorjaarszonnetje op je gezicht? Dik genieten! Hoewel het nog wel een paar maanden duurt is het zo langzamerhand tijd om ons voor te bereiden op het voorjaar. Hoe je dat doet? Met deze tips natuurlijk!

1. Ruim op

Zo na de feestdagen is het heerlijk om als een frisse wind door je huis te gaan. Ruim alles lekker op, doe de boom de deur uit en berg alles van Kerst netjes op. Je huis zal nu een stukje leger en misschien wel kaal aanvoelen, maar weet dat dat al snel went. Het ruimt namelijk lekker op! Omdat je nu voor je gevoel zeeën van ruimte hebt kun je het meteen goed aanpakken en beginnen aan de grote schoonmaak. Lap die ramen eens goed (zowel van binnen als buiten), stofzuig in alle hoekjes, neem plinten mee en sop alles eens goed af. Het is even een karweitje, maar eenmaal klaar voelt het heerlijk!

2. Ga op zoek naar die fijne loungeset

Het is misschien een beetje gek om nu in de winter al aan een loungeset voor in je tuin te denken, maar je kunt maar beter goed voorbereid zijn. Vaak kun je nu in het zogenaamde laagseizoen profiteren van een loungeset aanbieding. Dat kan heel veel geld schelen. Vaak zit er ook nog levertijd op, dus wanneer het bijna voorjaar is heb jij jouw loungeset al in huis. Zo kun je meteen bij het eerste zonnetje ervan genieten. Heb je geen idee waar je moet beginnen met je zoektocht? Dan is Latour tuinmeubelen een goed idee!

3. Nieuwe voorjaarsoutfits

Bij het voorjaar horen natuurlijk heerlijke nieuwe voorjaarsoutfits. Elk jaar zijn er weer nieuwe trends, maar daar hoef je lang niet altijd met mee te gaan. In het voorjaar zijn frisse en lichte kleuren altijd goed. Combineer ook lekker en draag broeken, maar ook rokjes en jurkjes met bijvoorbeeld een t-shirt op de warmere dagen en een trui wanneer het wat kouder is. De nieuwe collecties liggen al bijna in de winkel.

4. Bye bye witte melkflessen

Heb jij ook altijd zo’n last van die witte melkflessen? Wanneer het voorjaarszonnetje zich laat zien en de temperaturen aangenaam zijn mogen de blote benen weer naar buiten, maar zo’n hele witte benen zijn natuurlijk geen gezicht. Smeer daarom lekker met zelfbruiner! Vroeger zouden we dit nooit aanraden, want dan was je in veel gevallen een gevalletje oempa loempa, maar de zelfbruiners van tegenwoordig zijn mega goed! Kijk ook even naar de formule, want er zijn ook heel natuurlijke zelfbruiners zonder al die nasties erin. Goed voor jou en het milieu!

5. Nieuw geurtje

Tot slot mag natuurlijk een nieuw geurtje niet ontbreken. Nieuwe geurtjes geven altijd een bepaald gevoel en wanneer je een bijzonder moment ermee beleeft heb je meteen een nieuwe geurherinnering te pakken. Kies dus speciaal voor het voorjaar een nieuwe frisse geur om zo nieuwe geurherinneringen te maken!