Ziaja is de laatste tijd een erg geliefd merk onder de beautylovers. Logisch natuurlijk, want Ziaja heeft een erg uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten en daarnaast zijn alle producten ook nog erg betaalbaar. Vandaag review ik de Ziaja Rosebutter lijn!

IMG_3252

Ik mocht een paar heerlijke producten uitkiezen bij Ziaja. En wat was dat lastig kiezen zeg! Alles klinkt zo goed, toch heb ik gevonden wat mijn huid nodig heeft, namelijk de Ziaja Rosebutter lijn. Zoals sommigen wel weten heb ik vaak last van droge huid. Het is dus voor mij vooral in de winter erg belangrijk dat ik mijn huid wat extra voeding geef. Ik moest stiekem wel lachen toen ik voor de Rosebutter lijn koos omdat deze eigenlijk geschikt is voor een droge en gevoelige 30+ huid. Ik ben nog lang geen 30 (lees net 25 jaar) maar ik heb wel een droge en gevoelige huid. Dus ik dacht, what the hell. Why not!

Rozenboter micellair water (€5,49)

IMG_3251

Micellair water is erg fijn om je make-up mee te verwijderen. Daarnaast is de micellair water van Ziaja ook erg fijn omdat het je huid niet uitdroogt. Het viel me op na een week gebruiken dat mijn huid een stuk zachter werd. Ook voelde het niet trekkerig aan op mijn huid. De Ziaja Rozenboter micellair water ruikt heel neutraal. Het eindresultaat is een schoon en fris gezicht. Het product haalt met gemak mijn oogmake-up er af en prikt niet.

Rozenboter hydraterende dagcrème (€7,99)

IMG_3249

De rozenbotercrème van Ziaja belooft de huid te beschermen en te herstellen. Daarnaast vult de crème het gebrek van lipide in de huid aan en zou het zorgen voor een goed gehydrateerde huid. De créme is erg romig en dik. Ik vind dit persoonlijk niet heel fijn omdat het zo lang duurt voor het goed is ingetrokken. Gelukkig voelt mijn huid wel erg zacht en goed gehydrateerd aan. Ook is de créme niet heel erg overheersend qua geur. Hij ruikt lekker zoet, maar niet té.

Rozenboter hydraterende nachtcrème(€7,99)

IMG_3247

Deze nachtcrème hydrateerd de huid en is geschikt voor dagelijks gebruik. Persoonlijk vind ik deze crème erg dik. Gelukkig trekt het wel goed in en is het heerlijk hydraterend. De ochtend erna werd ik ook echt lekker fris wakker.

IMG_3240

Ik ben ontzettend te spreken over de Ziaja Rozenboter lijn. Het is een heerlijk zacht voor mijn huid en ook nog eens voor een leuk prijsje te koop. Voor minder dan 20 euro heb je al een hele lijn in huis.

Ben jij al bekend met de producten van Ziaja?