Ziaja LE Zomer Lijn Tropical

De Ziaja LE Zomer Lijn Tropical is de nieuwste lijn van Ziaja Focus on Skin. De lijn bestaat uit drie producten. Een lichaams balsem, een douchegel en een body scrub. De lijn geeft je een heerlijk zomers vakantie gevoel door de tropische geuren gecombineerd met kokos. Benieuwd? Lees dan snel verder! 

Over Ziaja Focus on Skin

De producten van Ziaja zijn gebaseerd op basis van natuurlijke ingrediënten. Ze hebben diverse verschillende lijnen voor gezicht, haar en lichaam. Ziaja cosmetics combineert hoog kwalitatieve en traditionele onderdelen zoals kruidenextract en vitaminen met moderne technologie. Dermatologisch en op allergieën getest in de dermatologische kliniek. En alle producten zijn dierproefvrij!

Ziaja LE Zomer Lijn Tropical –  Coconut Body Balm Moisturising

Voornamelijk in de zomer kan je huid extra hydratatie nodig hebben. Deze Tropical Coconut Body Balm Moisturising geeft een extra hydratatie. De geur van de body balm is tropisch met een vleugje kokos, de perfecte combinatie voor een zomers gevoel! De balm is makkelijk over de huid te verdelen en trekt snel in en laat geen plakkerig laagjes achter.

De hoofdingrediënten van de balm zijn, olijfolie, Provitamine B5 en Vitamine E. Olijfolie is een bron van vitamine E. Vitamine E zorgt weer voor de aanmaak van collageen die de huid soepel houd. In de zomer staat vooral je gezicht veel bloot aan zonlicht wat veel nadelen met zich meebrengt. Vitamine E zorgt ervoor dat je huid minder snel verbrandt, het beperkt de celschade die de zon aanricht.

Ziaja LE Zomer Lijn Tropical Sensual Body Care – Tropical Coconut Body Balm Moisturising is verkrijgbaar bij Ziaja voor €2,99

Ziaja LE Zomer Lijn Tropical – Coconut Creamy Shower Soap

Deze shower soap gaat heerlijk schuimen zodra je het in masseert op de vochtige huid, daarbij komt de heerlijke tropische geur met kokos vrij. Mijn huid voelt zacht en soepel aan. Een voordeel van deze shower soap is dat het niet de PH waarde van de huid aantast.

De shower soap bevat kokos, D-panthenol en delicate reinigingsingrediënten en is geschikt voor alle huidtype.

Ziaja LE Zomer Lijn Tropical  Coconut Creamy Shower Soap is verkrijgbaar bij Ziaja voor €2,49

Ziaja LE Zomer Lijn Tropical – Coconut Sugar Body Scrub

Mijn favoriete product uit deze lijn is echt wel deze heerlijke body scrub. De geur is zo intens maar niet te overheersend neigt een beetje naar citroen. De scrub verwijderd de dodehuidcellen van de opperhuid en verbeterd de bloedcirculatie van de huid zodat er meer zuurstof in de huid komt. Na het gebruikt voelt mij huid echt heerlijk zacht aan en laat een verfrissende geur achter op de huid.

Ik heb zo goed mogelijk geprobeerd de substantie van de scrub vast te leggen, ik ben er helemaal weg van. De scrub deeltjes zijn subtiel en zacht voor de huid.

Ziaja LE Zomer Lijn Tropical Coconut Sugar Body Scrub is verkrijgbaar bij Ziaja voor €2,99

Ziaja LE Zomer Lijn Tropical

Zowel voor je lichaam als voor je zintuigen een heerlijke zomerse lijn. Het geeft mijn huid precies wat het nodig heeft in de zomer, hydratatie! Het is een lijn die ik je echt kan aanraden. Deze drie producten vullen elkaar goed aan waardoor ej een optimaal resultaat krijgt. Al met al een hele fijne en mooie lijn voor een leuk prijsje!

Ben jij bekend met de webshop Ziaja Skin on Focus?