IMG_28972abnner

Het is al even geleden dat ik een lipgloss en pearly eyeshadow van ZAO heb mogen reviewen. En nou heb ik weer een mooi product mogen reviewen! Benieuwd? Pak er een lekker kopje thee bij en lees lekker mee.

IMG_2885

Alle producten van ZAO worden in een katoenen zakje geleverd. Ook is de huls van de lipstick gemaakt van bamboe. Dankzij het eenvoudige bamboe met magneetjes systeem zijn de meeste producten van ZAO navulbaar. De producten van ZAO zijn allemaal natuurlijk en zitten vol biologische en fair-trade ingrediënten. De lipstick is helemaal natuurlijk en bevat, ondanks de roze kleur, geen karmijn en zijn dus geschikt voor vegans.

IMG_28972

De kleur lipstick die ik heb mogen reviewen is Pearly lipstick 402. Dit is een prachtige parelmoer roze kleur. De pearly lipstick bevat veel waardevolle oliën en plantenextracten die de lippen voeden en hydrateren. Ik merk gelijk dat mijn lippen zacht en soepel aanvoelen. Ik ben erg tevreden over het pigment, er zit een prachtige shimmer in. De kleur is niet helemaal wat ik hoopte maar ondanks dat voelt hij wel erg fijn aan op mijn lippen.

IMG_2900

Ik moet eerlijk toegeven dat dit niet de kleur voor mij is. Het is toch iets te licht. Gelukkig heeft ZAO nog meer andere mooie kleuren en over de werking en pigmentatie van de lipstick heb ik niets negatiefs te melden! De ZAO Pearly Lipstick is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en zijn te koop bij zaomakeupshop.nl voor €16.05.

IMG_2904

Ben jij al bekend met ZAO make-up?

Nieuwehandtekening