Onlangs had ik het genoegen om kennis te mogen maken met het merk JANZEN. Ik had er al veel goede verhalen over gehoord en wil jullie vandaag mijn nieuwe routine met de producten van Janzen laten zien waarmee ik baby zachte handjes krijg. Lees je mee?

2015 PARFUMCOLLECTIE

JANZEN staat voor puur, open en echt. Naast body producten hebben ze ook heerlijke bath en home collecties in 6 verschillende geurlijnen. Grey 04, blue 33, fuchsia 69, black 22, brown 51, orange 77. Gezien ik veel met mijn handen werk als Wimperstyliste is het voor mij erg belangrijk dat ze natuurlijk lekker ruiken maar ook goed verzorgd zijn. Ik was daarom erg blij om te zien dat ik een verzorgende handcrème en hand wash ontving.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

JANZEN Hand Wash Orange 77 – 250ml

Is het niet een leuke verpakking? Ik vind de meeste handzeep die je in de winkel kan kopen altijd zo lelijk qua verpakking. Daar heeft JANZEN gelukkig wel aan gedacht. Zeg nou zelf, het oog wilt natuurlijk ook wat toch? De hand wash ruikt absoluut heerlijk en maakt mijn handen grondig schoon. De geur is niet te overheersend en daar ben ik wel erg blij mee. Ik voel ook dat mijn handen niet gaan trekken. Dit heb ik vaak wel met handzeep maar gelukkig met deze van JANZEN niet! Ik ben helemaal happy!

Geur Orange 77 – Fresh Rose & Mandarin. Bloemen, fruit en vanille… de hartstocht van jasmijn en roos. Met een vleugje kokosnoot, bergamot, zonnige heliotroop en sandelhout

Janzen 2

JANZEN Handcrème Brown 51 – 75ml 

Om mijn handen nog even een extra verzorging te geven gebruik ik altijd een goed hydraterende handcrème. Natuurlijk heb ik deze ook uitgebreid getest en merkte al heel snel dat dit toch wel een nieuw favorietje word. De handcreme trekt heel snel in en is vrij van SLS, Sulfaten, Parabenen en Sileconen. Ook deze geur is niet heel erg overheersend maar blijft wel lekker hangen.

Geur Brown 51 – Exotic Flowers & Saffron. De aandacht van warm amber, vermengd met stoer saffraan, kruiden en exotische bloemen

Janzen 1

Zoals ik al zei zijn mijn handen erg belangrijk voor mij. Ik ben daarom ook erg blij met deze handverzorgingsroutine en al helemaal met mijn zachte handjes! De handcrème kost nu bij Bol.com €5,99. De hand wash kost €6,95 en is onder andere te koop bij John Beerens.

Wat voor een handverzorgingsroutine heb jij?

Nieuwehandtekening