IMG_21782

Yves Saint Laurent heeft altijd prachtige oogschaduw palletten. Alleen de verpakking straalt al pure luxe uit. Een poosje geleden heb ik bij de ICI Paris XL een prachtig Chromatics pallet gekocht en  vond het het nu toch eens tijd om die te gaan swatchen. Lees je mee?

IMG_2178

Is het geen plaatje? Alleen toen ik de verpakking zag was ik al verkocht. De typerende goude pallet straalt pure luxe uit. Ik had het gigantische geluk dat de YSL Chromatics 19 in de uitverkoop bak lag! In plaats van €49 betaalde ik maar €14!

IMG_2183

Het pallet bevat 2 applicators. Een nogmale sponsapplicator om de oogschaduw droog aan te brengen en een wat stevigere sileconenapplicator, deze kan je gebruiken om de oogschaduw nat aan te brengen. De gaatjes die zitten in het bakje zijn zodat je je applicators kunt laten drogen en ze zo dus ook langer mee gaan. Zelf geef ik de voorkeur aan mijn eigen kwasten, maar het is fijn dat ze er bij zitten.

IMG_2196

Het pallet bestaat uit 4 kleuren. Een roze glitter tint, een witte/lichtroze highlighter en 2 bruin tinten. Alle 4 de kleuren zitten vol glimmers. Ik zou dit pallet niet adviseren voor een dagelijkse look maar juist voor een extravagante look of voor een avondje stappen. Ik heb de swatches op bovenstaande foto nat en op onderstaande foto droog aangebracht.

IMG_21961

Ik moet zeggen dat ik de pigmentatie prima vind. Ik had wel iets meer verwacht van de natte variant maar wellicht is het beter als ik er een primer onder gebruik. De kleuren zijn echt prachtig en ik ben zelf gek op glimmende oogschaduw. Voor die €14 die ik betaald heb ben ik meer dan dik tevreden!

  
Wat vind jij er van? Van de Yves Saint Laurent Chromatics zijn nog meer palletten, bestellen kan in de webshop van ICI Paris XL. Of wacht net als mij even tot de uitverkoop en snuffel lekker in de bakken!

handtekeninglichtroze