Ik heb al jaren een crush op de Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture lipsticks. Jammer genoeg heeft mijn bank saldo dat niet. Ik heb daarom ook nooit eerder een YSL lipstick gekocht tot ik de kans kreeg om er eentje te reviewen! En om het nog leuker te maken mag ik ook nog eens 1 van mijn lieve lezeressen blij maken met een YSL lipstick naar keuze!SAMSUNG CAMERA PICTURES

De kleur Rouge Pur Couture lipstick die ik heb mogen reviewen heet Rose Dahlia. Alleen de naam doet mij al laten zwijmelen. Het is namelijk een prachtig koraal roze lipstick met een hele zachte finish. De kleur is niet heel fel en daardoor dus perfect voor dagelijks gebruik. Normaal draag ik eigenlijk alleen maar matte lipsticks. Maar in dit geval vind ik het helemaal niet erg dat er een zachte glans op zit en hij niet matt is.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De lipstick heeft een prachtig logo in het product zelf staan. En ook de huls straalt pure luxe uit. Zoals gewend is de verpakking van de lipstick prachtig goud met heel groot het logo van Yves Saint Laurent op de huls. In tegenstelling tot de meeste lipsticks is deze gouden huls vierkant in plaats van rond.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture lipstick in Rose Dahlia is wat mij betreft een echte musthave. Niet to much, dus perfect voor dagelijks gebruik. De lipstick blijft zeker 6 uur goed zitten bij mij dus af en toe bijwerken is wel nodig.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In samenwerking met Parfumswinkel.nl mag ik 1 van mijn lieve lezeressen blij maken met een Yves Saint Laurent lipstick naar keuze t.w.v. €27,52!

a Rafflecopter giveaway

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De winnaar zal 11 augustus via de mail bericht ontvangen. Ik ben in iedergeval enorm blij met mijn nieuwe lippy aanwinst. Ik ben ook erg benieuwd naar mooiste lipstick, laat je het me weten in de comments?

Nieuwehandtekening