Heb jij ook een maatje meer, maar kun je nergens voor een leuk prijsje slagen? Dan heb ik dé shoptip voor je! Namelijk de Britse webshop YoursClothing. Ik mocht een aantal toffe outfits bestellen. Benieuwd wat ik heb gekozen, en hoe het eruit ziet? Lees dan snel verder!

YoursClothing is van mening dat ongeacht de kledingmaat, iedereen er gewoon fantastisch uit moet kunnen zien. Je zult dus niet alleen fijne basics vinden in de shop, maar ook prachtige jurken voor speciale gelegenheden. En om maar met de deur in huis te vallen heb ik daarom als eerste een mooie zomerse maxi-dress besteld.

Yours London maxi-dress – €54,-

De ivoorkleurige maxi-dress is gelijk een van mijn favoriete jurken ever! Hij zit echt heerlijk, waait lekker mee in de wind en heeft mijn favoriete bloemenprint. De jurk is gemaakt van slinky Jersey stof (geen idee wat er bedoeld wordt met slinky). Ik heb hem wel expres even een maatje groter besteld omdat bijna alle maxi-jurken mij te kort zijn. Overigens vind ik het zoiezo wel fijn als een jurk niet helemaal strak aan je lijf zit dus dat kwam goed uit!

Floral Sequin & Diamonds top – €33,-

En last but not least is deze top met bloemmotief. Het motiefje is gemaakt met steentjes en kraaltjes in de vorm van bloemen. Hij staat ontzettend leuk op een spijkerbroek, maar in denk ook erg leuk op een maxi-rok. En die vleermuismouwen.. No words needed toch?! Vind je dit model, maar het motief niet leuk? Ze hebben nog 3 andere varianten!

De broek die ik er bij draag heeft de styliste van Zalon voor mij uitgekozen. En ik kan je vertellen dat dit toch wel echt mijn nieuwe favoriete broek is. Hij zit zo ontzettend lekker, de achterkant is van een soort zachte jogging stof en de voorkant is van een soort pantalon stof. Echt ideaal!

Ik ben helemaal fan van deze (voor mij) nieuwe webshop. YoursClothing bied super leuke mode van nu aan, alleen dan in een maatje groter! Naast hun eigen labels bieden ze ook een aantal leuke merken aan zoals Paprika, Chi Chi London en voor de zwangere dames onder ons “Bump It Up”.

Wat vind je van mijn nieuwe outfits?

Handtekening Jamey