Even geleden werd ik door YourFrosting benaderd, of ik het leuk zou vinden om een aantal van hun producten te reviewen. Zodoende ben ik samen met super model Keira op pad gegaan om de sieraden eens goed te bekijken.

IMG_9609

Super model Keira is de dochter van mijn lieve vriendinnetje Judith – PinkPress.nl. Keira wilt later als ze groot word graag super model worden en heeft zo hier en daar al leuke opdrachten gehad! Vandaag staat ze model voor ons! Hier draagt ze deze super leuke ring in de vorm van een roosje. Deze ring kan je in maat verstellen wat natuurlijk ideaal is voor iedereen! En zeg nou zelf, voor €1,50 is dit toch een koopje? Het enige nadeel van zo’n verstelbare ring is dat je makkelijk ergens achter kan haken. Oppassen dus met je kleding.

IMG_9615

De zijwaardse 8 staat voor Infinity (oneindigheid). Samen met dit rode bandje maakt het toch een hele leuke accessoire voor het festival seizoen! Dit  Single Infinity armbandje kost slechts €3,- en is in twee kleuren verkrijgbaar.
IMG_9623

Ook hier zien we een aantal symbolen terugkomen. De angel wings, het Love tekentje en het Infinity teken. Het armbandje is voor Keira helaas te groot maar hij staat best cool als “arm candy”! Dit armbandje heet Gotta love my Wings en is nu in de uitverkoop voor €5,-.
IMG_9628

En dan een van mijn favorieten, namelijk de Galaxy Mint Single. Een heel subtiel armbandje met een leuke mint steen er op. Het bandje is bruin en de steen heeft meerdere tinten mint/blauw kleuren. Het is eigenlijk een perfect armbandje om te combineren met meerdere armbandjes.IMG_9633

Dit is nog even een close-up. Wat een plaatje, vind je niet?IMG_9636Dit was Keira haar favoriet. Een Bling strikje. En de naam van het kettinkje past ook helemaal bij haar. De ketting heet namelijk Miss Glamour en is te koop bij YourFrosting voor  €3,-. Geen geld toch!

IMG_9640

Een leuk setje single armbanden bij elkaar. Deze drie single armbanden vormen een leuk setje om je pols. Het eerste armbandje is is Believe in het blauw. De tweede is Nature in het geel en de laatste in Infinity en deze is altijd in verschillende kleuren en blijft dus een leuke verassing! Ook dit setje kost maar €3,- en heet Believe in You.

In samenwerking met YourFrosting mag ik jullie een leuke kortingscode geven! Hiermee krijg je nog eens 25% korting op je gehele bestelling!

Welke armbandjes ga jij bestellen?

handtekeninglichtroze