Yves rocher heeft 6 nieuwe kleuren cherry oil lipsticks uitgebracht. Natuurlijk heb ik ze voor jullie getest! Benieuwd naar de nieuwe kleuren, lees dan snel verder.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In de lipstick zit kersenolie verwerkt omdat het een mooi glanzend effect geeft en voedende eigenschappen heeft. Er zijn al 12 verschillende kleuren van de bekende cherry oil lipstick. Nu heeft Yves Rocher er weer zes prachtige zomerse tinten aan toegevoegd. Naast mooie roze tinten zit er ook een vreemde eend in de bijt. Namelijk een goud/gele lipstick.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De cherry oil lipsticks hebben een hele zachte formule. Ze brengen heel fijn aan en het lijkt eigenlijk een beetje op een lippenbalsem. Het is geen matte of creamy lipstick maar eerder een transparante lipstick met een licht kleurtje zoals je op de foto’s wel kan zien.

Jaune Yuzu

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rose Sorbet

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rouge Éclatant

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mauve Poudré

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 Framboise Acidulée

cherry oil lipsticks 2

Corail Pop

cherry oil lipsticks 1

Het zijn mooie lipsticks alleen ben ik persoonlijk meer fan van de matte lipsticks hoewel ik de cherry oil lipsticks ook graag als lippenbalsem gebruik. De nieuwe Cherry Oil lipstick zijn vanaf nu bij de Yves Rocher winkels en via de Yves Rocher webshop verkrijgbaar voor €11,90 per lipstick (op dit moment hebben ze 50% korting op de lipsticks!).

Wat vind jij van de transparante lipstick trend?

Nieuwehandtekening