In tegenstelling tot veel andere designmerken op het gebied van interieur is WOUD design nog maar een jong bedrijf. WOUD is in 2014 opgericht door Mia en Torben Koed uit Denemarken. Het designlabel van het duo is erg opkomend en krijgt steeds meer aanzien in de interieurwereld. Ze ontwerpen verschillende producten zoals verlichting en meubels maar ook accessoires.

WOUD werkt samen met verschillende ontwerpers die allemaal het Scandinavische interieur als uitgangspunt hebben. Het traditioneel Scandinavische interieur zie je altijd terug komen in de ontwerpen maar dan in een modern jasje gestoken.

Een prachtige eetkamer met Design eetkamerstoelen

De Mono Eetkamerstoel is een innovatief design van WOUD. De Mono Eetkamerstoel is ontwerpen door Kasper Nyman met als doel om hout te kunnen vouwen zoals papier. Daarom is er gebruik gemaakt van Grada hout wat ervoor zorgt dat de stoel prachtige bijzondere lijnen heeft. Doordat het hout naar elkaar toe is gevouwen is er een kenmerkende opening in de stoel terug te vinden. De Mono Eetkamerstoel is gemaakt van hout en is te bestellen in naturel eiken of zwart gelakt eiken. Je kunt dus zelf bepalen welke kleur goed bij jouw eettafel past.

Combineer verschillende meubels met accessoires

Door het kleur- en materiaalgebruik van WOUD kun je veel mooie combinaties maken. De ontwerpen hebben altijd één even kleur en bevatten geen patronen of iets dergelijks. Het is daarom goed met elkaar te combineren. De meeste meubels worden gemaakt van hout of metaal en dat past vaak goed bij elkaar. Je kunt naast meubels ook accessoires met elkaar combineren. Je kunt het zelf helemaal invullen zoals je zelf wilt. Mooie eetkamerstoelen kun je combineren met een stoere hanglamp of je kunt een bank combineren met een mooie wandplank daarboven. Door het duidelijke kleur- en materiaalgebruik kun je vrijwel alle designs met elkaar combineren.

Zou jij ook zo’n prachtige eetkamerstoel willen hebben?

Handtekening Jamey