I know, het is niet het mooiste weer op dit moment. Maar ik was al een tijdje aan het rondkijken voor een nieuwe zonnebril en het liefst eentje die van duurzaam materiaal gemaakt is. En nou heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht, namelijk mijn nieuwe Wooden Made zonnebril! Kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is zoals ik al zei niet echt weer voor een zonnebril. Maar voor mensen die geen genoeg kunnen krijgen van een mooie zonnebril maakt dat niets uit! Een tijdje geleden heb ik al een heel gaaf houten horloge mogen ontvangen van JORD. Dat heeft mij toen echt aan het denken gezet. Het duurzame van hout gecombineerd met een leuk design is tegenwoordig niet meer weg te denken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Van Woorden Made mocht ik een prachtige houten zonnebril uitzoeken. Ik heb gekozen voor het model Oregon. Alle  houten zonnebrillen van Wooden Made zijn gemaakt van met zorg geselecteerd hout. En doordat elk stukje houd natuurlijk anders is, is iedere bril uniek. De bril Oregon is gemaakt van 3 lagen hout Ebony, Maple en dan weer Ebony. Dat maakt de bril mooi stevig en zorgt voor een leuk effect in combinatie met de donker grijze glazen. Toen ik las dat de bril gemaakt was van 3 lagen was ik eigenlijk bang dat het een hele zware bril zou zijn, maar dat blijkt dus helemaal niet zo te zijn!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een mooie bril moet natuurlijk goed beschermd worden. En al helemaal als je ziet wat ik allemaal los in mijn tas heb liggen. Ik kreeg er daarom een ronde brillen koker die ook uiteraard van hout gemaakt is bij. De koker koop je er bij voor €8,95. De bril zelf was wel ietsjes duurder, deze kostte namelijk €69,95.

Wooden Made

Nou vraag je je misschien af, waarom nou een zonnebril van hout? Heel simpel. Het is niet alleen duurzaam maar ook nog eens hartstikke stylish! Dus zoek jij ook een leuke houten zonnebril? Neem dan zeker even een kijkje bij Wooden Made!

Nieuwehandtekening