Met de feestdagen in het vooruitzicht is het natuurlijk weer cadeautjes zoeken geblazen. Daarom geef ik jullie graag een aantal leuke cadeau tips! De tip van vandaag staat in het teken van duurzaamheid. Ik laat jullie graag de Wood Watches by JORD zien! Kijk je mee?

IMG_4963

De Wood Watches by JORD zijn zoals de naam al zegt helemaal gemaakt van hout. Dat is best speciaal als je nagaat dat bijna alle horloges die je in de winkels tegen komt van staal zijn. Tegenwoordig zie je steeds meer dat er gebruik word gemaakt van hout. Zo heb je houten horloges, telefoon hoesjes en dus ook horloges. JORD vind het belangrijk dat een horloge duurzaam is, maar ook dat het er speciaal uit ziet. Dit zie je gelijk terug in elke collectie. Elk horloge heeft iets unieks. Dit kan zijn de kleur, de wijzerplaat of zelfs de houtsoort.

IMG_4946

JORD is een Amerikaans Wood Watch bedrijf. Alle horloges worden met de hand gemaakt. Houd er daarom ook rekening dat het wat langer kan duren met de verzending. Mijn pakje was al vrij vlot in Nederland, na een week had ik mijn Ely Green Sandalwood & Maple horloge al binnen. Dit horloge is vernoemd naar de stad St. Louis waar het centrum bezaaid is met historische bakstenen gebouwen. Dit zie je terug in de kleuren van het hout waar dit horloge van gemaakt is.

IMG_4958

Naast mooie mannen horloges heeft Wood Watches by JORD ook hele mooie dames horloges. Zo hebben ze dus voor ieder wat wils. De horloges zijn van top kwaliteit en zo ook de binnenkant van de horloges. Zo is de Ely Green sandalwood & Maple horloge gemaakt met kras bestendig mineraal glas en zit er een Citizen Miyota uurwerk in. Ook zit er op dit wijzerplaatje een datum aanduiding, altijd handig!

IMG_4953

Naast een snelle internationale levering verzenden ze ook nog eens gratis. Dus mocht je nog een mooi tijdloos en duurzaam cadeautje zoeken voor de kerst? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Jord Wood Watches.

Nieuwehandtekening


Ladies Wooden Watches