Het lijkt wel of ik jarig ben! Van de nieuwe duurzame, vegan-friendly webshop Wolf and Storm kreeg ik maar liefst 3 prachtige armbandjes op gestuurd. Dit wil ik jullie natuurlijk dolgraag laten zien dus lees je mee?

Wolf and Storm

Wolf and Storm is niet zomaar een webshop. Alles wat er in de webshop verkocht word is namelijk niet alleen duurzaam en vegan-friendly maar ook nog eens ontzettend stylish. Nou moet ik zeggen dat ik bij de termen duurzaam, vegan en biologisch vaak denk aan geitenwollen sokken en totaal niet fashionable items maar daar ben ik nu echt van afgestapt.

De armbanden die ik heb ontvangen zijn gemaakt in een klein aterlier in Nepal. In Nepal zijn er helaas een hoop mensen het slachtoffer geworden van de vreselijke aardbeving en veel van de vrouwen die in dit atelier werken hebben een dierbare moeten verliezen. Door het project A Beautiful Story hebben toch veel vrouwen een eigen inkomen en kunnen ze zo toch voor hun zelf en hun gezin zorgen. Niet alleen mooi dus, maar ook een prachtige boodschap!

GEM TIGEREYE & LILY GOLDEN TIGEREYE BRACELETS

DRAGONFLY TIGER EYE BRACELET

12387961_10153144201226039_913094556_n

Dit is toch wel mijn favoriet. Het zijn eigenlijk 3 armbandjes in 1. Vooral het mooie libelle bedeltje sprak mij gelijk aan. Het kettinkje waar het bedeltje aan hangt en het bedeltje zelf zijn belegd met écht goud! Ook in dit armbandje is gebruik gemaakt van een tijgeroog steentje. Als ik nou niet mooie gedachten en inzichten ga krijgen weet ik het ook niet meer! Dit pareltje is te koop voor €34,95.

TIP! Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wolf and Storm en je krijgt 10% korting tot en met 31 december! Zoals ik al zei heeft Wolf and Storm nog veel meer moois dus zoek je nog een mooi kerstcadeautje? Neem dan zeker een kijkje op www.wolfandstorm.com!
Nieuwehandtekening