Brrr, wat is het alweer koud buiten! Ik draag nu nog mijn tussenjas, maar ik denk dat ik binnenkort toch ga overstappen op een winterjas. Dit jaar wil ik graag een nieuwe winterjas kopen, dus ik ben even in de trends voor 2022 gedoken. Ik deel ze graag met je, wie weet zie je nog leuke inspiratie voor een nieuwe winterjas.

Print

Print is een trend die we vorig jaar ook al zagen, maar ook dit jaar zet deze trend door. Een dames jas met print is net even wat aparter dan een effen jas. Er zijn diverse prints die je veel ziet, zoals ruit of een dierenprint zoals luipaard. Als je een jas met print wil aanschaffen, denk dan wel even na welke kleding je normaal draagt. Draag je bijvoorbeeld veel broeken met print? Dan is een jas met print wat lastiger combineren. Draag je vooral jeans of effen broeken? Dan is een jas met print juist super leuk om je outfit wat aparter te maken. Ook op de piste is een winterjas met print erg mooi! Zie je het al voor je: die gave panterprint in die mooie witte sneeuw? Kortom: een jas met print is een echte aanwinst!

Lichte- en pastelkleuren

Een winterjas hoeft echt niet meer standaard zwart of donkerblauw te zijn, dit seizoen zien we veel lichte- en pastelkleuren. Je kunt dan denken aan beige of zand, maar bijvoorbeeld ook zachtgroen of lichtroze. Protest heeft verschillende kleuren in de collectie, zo is er altijd een kleur te vinden die bij jou past. Vind je lichte en pastelkleuren erg mooi, maar ben je zelf wat bleker van huidskleur? Combineer deze jas dan met een sjaal die een fellere kleur of print heeft. Dit haalt dan meer op in je gezicht en je hebt toch een prachtige kleur jas.

Oversized en lang

Hoe langer, hoe beter: dat is de trend van 2022. Een lange, warme winterjas die het liefst ook nog wat oversized valt. Je loopt hiermee niet alleen in een echte trend, het is ook nog eens heerlijk warm. In de Protest dames collectie vind je verschillende lange en oversized jassen. Ben je een koukleum? Dan is dit dus echt een jas voor jou.

Tip: fiets je veel en wil je graag een lange winterjas? Koop dan een jas met een dubbele rits, deze kun je aan de onderkant openritsen wat erg handig is voor op de fiets.

Met de code jamey10 krijg je tot en met 31-03-2023 10% korting op de hele collectie. Zowel de nieuwe als de oudere collecties!

Heb jij al een winterjas voor 2022?