Persoonlijk wacht ik altijd te lang met het uit de kast halen van de winterjas. Ik heb ook maar 2 soorten jassen. Winterjassen en een “gewone” jassen. Mijn zusje daar in tegen heeft wel 200 jassen. En er komt volgens mij elke week wel een jas bij. Ik ben daarom maar eens op onderzoek uit gegaan naar dé winterjas trends van 2015.

Parka

parka collage

De parka jas is echt het soort jas waar je lekker in kan wegduiken. De parka zie je meestal in wat neutralere tinten. Toch heb ik dit seizoen ook al hele felle varianten voorbij zien komen. Persoonlijk vind ik dit soort jas heerlijk omdat ze lekker over je billen vallen. Lekker warm dus voor de koude natte dagen! Het merk Khujo heeft hele mooie diverse parka’s in hun assortiment.

Bomberjack

bomber collage

De bomberjack is weer helemaal terug. In de jaren ’90 was deze jas niet weg te denken. Ik vind het het perfecte jasje om tussen door te dragen. Niet te warm en niet te koud. Wat ook zo leuk is is dat dit jasje zo makkelijk je hele outfit kan bepalen. Een paar hakken er onder en het staat zelfs een beetje chiq, Ga je voor sneakers is het weer super sportief. Ideaal toch?

Bontjes

bont collage

Fake fur is dit seizoen ook niet weg te denken. Heerlijk warm en een hoog knuffel gehalte! Je hebt natuurlijk wel veel verschil in kwaliteit. Ik persoonlijk zou niet zomaar een fake fur jas aanschaffen. Voor mij is het wel belangrijk dat het er een beetje “echt” uit ziet.  Om een beetje lengte te creëren is het erg leuk om een jas tot aan de knie te nemen met knopen. Met een leuke hak er onder zoals deze die ik van Sacha heb gehaald ben je helemaal winter-proof. Tot zo ver dus de Winterjas trends 2015.

Hopelijk hebben jullie wat inspiratie opgedaan! Welke winterjas vind jij het leukste?

Nieuwehandtekening