Brr, de winter komt er aan! Tijd voor een nieuwe winterjas, want vorig jaar rond deze tijd liep ik met een flinke baby bump. Ik laat je graag mijn nieuwe winterjas die wel over mijn mama heupen past zien. Wellicht is het ook wat voor jou?

Ik ben niet een fan van jassen. Het liefst draag ik helemaal nooit een jas, maar zodra de temperatuur daalt is het toch echt wel nodig kom een winterjas aan te schaffen. Zoals ik al zei was ik vorig jaar rond deze tijd hoogzwanger. Een winterjas vinden die ook nog paste om mijn baby buikje. En na lang zoeken heb ik toen ook een prachtige parka gevonden. In die jas heb ik de winter van vorig jaar geleefd. Met pijn in mijn hart hangt hij nu boven op zolder te verstoffen. Tijd dus om een nieuwe dames winterjas te scoren!

Welk model?

Dat is toch wel een lastig dingetje. Mijn lijf is namelijk toch best wel veranderd na de zwangerschap. Zo heb ik bredere heupen en heb ik nog steeds een buikje. Maar ik ben zoals je wellicht in mijn vlog onlangs hebt gezien druk aan het trainen met mijn personal trainer Petra om het allemaal weer een beetje strakker te krijgen.

Maar vooralsnog zijn die heupen dus wel een dingetje. Een getailleerde jas is daarom wat lastig. Dat soort jassen zijn namelijk wel goed bij mijn taille, alleen bij mijn heupen krijg ik hem dan niet dicht. En dan kan je denken ach, dan neem je toch een maatje groter, maar dan zit hij boven weer veel te los. Een heus dilemma dus!

Gelukkig heb ik een prachtig model gevonden die wel mooi zit! Namelijk de Parka. Deze parka heeft een heerlijke warme afneembare bontkraag en loopt iets wijder uit. Hierdoor past hij precies om mijn mama heupen. Hoewel het slechts een detail is vind ik de knopen over de rits sluiting echt iets hebben. Op de een of andere manier lijkt het dan niet of de jas op sommige plekken trekt.

Voor de moeders onder ons, hadden jullie ook moeite met een goed passende jas vinden na jullie zwangerschap?