Winter musthaves voor je garderobe

Brrr, wat is het koud buiten! Het liefst trek ik een dikke trui aan met een warme broek, maar ik wil er natuurlijk wel leuk uit blijven zien. Gelukkig zijn er genoeg outfits voor de winter waarbij je warm en stijlvol bent. In dit artikel delen wij een aantal tips voor echte winter musthaves met je!

Investeer in een goede winterjas

In de winter draag je natuurlijk een winterjas, maar je hoeft echt niet te gaan voor een simpel model. Tegenwoordig zijn er zo veel leuke modellen, kleuren en designs op de markt! Zo is mijn jas van het merk Reset. Reset is gespecialiseerd in jassen en heeft vele soorten modellen. Leuk als je eens wat anders wilt! En tip van mij: de Reset winterjassen zijn nu online met 50% korting.

Warme, wollen truien

In de winter wil je het vooral graag warm hebben, zorg daarom altijd dat je een paar warme, wollen truien in de kast hebt. Bijna ieder merk heeft in de winter truien met wol in de collectie. Wol zorgt voor warmte, ik draag dit ook altijd erg graag in de winter. En ga eens uit je comfortzone en kies voor een felle kleur in plaats van zwart of donkerblauw! Zo heb je het warm, maar zie je er toch modieus uit. Draag je liever geen felle kleuren? Combineer de neutrale wollen trui dan op een broek met een print! Rosner is een mooi broekenmerk met zowel basis- als printbroeken. Zo maak je de outfit helemaal af!

Sjaals tot the rescue!

Ben jij ook zo’n sjaal liefhebber? Ik draag sowieso altijd een sjaal bij mijn jas, maar in de winter draag ik ook graag binnen een sjaal. Lekker warm om je nek! Ook is een sjaal een accessoire wat de outfit afmaakt. Draag je een simpele jurk of trui? Met een leuke sjaal om je nek is jouw outfit gelijk een stuk gezelliger! En sjaals zijn natuurlijk niet zo duur, je kunt er dus gerust meerdere in je kast hebben liggen (goed excuus om nog even online te shoppen).

Wat is jouw wintermusthave?

Winter musthaves voor je garderobe