Winter banner

Een nieuw seizoen betekent nieuwe mode én nieuwe make-uptrends! Ook deze winter hebben we weer meer dan genoeg om uit te kiezen en kun je op elk feestje goed voor de dag komen. Wat heeft deze winter voor jou in petto?

Sexy cat eyes
Je kent de look vast wel: de cat eye. Deze mysterieuze look stamt af van de eeuwenoude Cleopatra en doet het ontzettend goed tijdens de feestdagen of een avondje stappen. Het enige wat je nodig hebt om met deze look de winter door te komen, is veel oogpotlood. Zet een strakke lijn boven je oog en eindig met een subtiele krul naar boven. Om de look aan te zetten, trek je tevens een lijn onder je oog en maak je gebruik van wat mascara. De gewaagde variant van deze trend gebruikt een felgekleurd potlood in plaats van een zwarte of kleurt het ooglid volledig zwart in.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Veel mascara, heel veel
Ook het tijdloze mascara staat deze winter weer volop in de belangstelling, maar dit keer wel met een ietwat bijzondere twist. Op de Cavalli show werd duidelijk dat ‘bewust uitgelopen mascara’ het helemaal is deze winter. Het klinkt misschien wat gek, maar vanaf nu is het niet erg als de regen een zwart mascara festijn aanricht of jij per ongeluk knoeit naast je wimpers. Let we wel op dat je mascara niet helemaal over je wangen druipt, want dan wordt de sexy touch vervangen door de uitstraling van een verzopen katje. Voordat je dagelijks een regendansje gaat doen, zorg je wel voor voldoende bescherming voor je andere accessoires en kledingstukken, middels een hippe poncho of een beschermend hoesje voor je iPad pro.

image

Kleur de winter
Wat zijn de mustwear colors van dit jaar? Juist, marsala en blauw. Marsala is zelfs uitgeroepen tot dé kleur van 2015 en is vernoemd naar een prachtige bordeaux rode wijn. Het blauw, daarentegen, is al een tijdje geleden geïntroduceerd door The Hills ster Stephanie Pratt. Trek een blauw lijntje onder of boven je oog of ga all the way door ook blauwe oogschaduw te gebruiken. Benadruk deze tinten door vervolgens matchende accessoires te gebruiken. Denk hierbij aan een nagellak in één van beide kleuren, een modieus hoesje voor om je telefoon of een grote, opvallende ring.

Welke trends spreken jou het meeste aan?