Winkelen met of zonder man?

Winkelen is een top sport. De beste deals vinden, thuis komen met wat je nodig hebt en als het nog even kan ook iets langer weg zijn dan 10 minuten. Maar doe ik dat nou met of zonder man?

Eerlijk is eerlijk, écht winkelen doe ik niet vaak meer. Niet omdat ik het niet leuk vind. Maar omdat ik er gewoon niet meer aan toe kom. Daarbij vind ik het ook niet meer zo leuk als vroeger omdat de helft van de winkelpanden tegenwoordig leeg staat. Ik vind het eigenlijk erg jammer. Want het maakt het zo veel minder leuk als de helft van de panden je leeg aangapen. Maar goed, zo nu en dan ga ik toch even de stad in. Maar gaat de man dan mee? Of laat ik hem thuis….

Voor wie gaan we nou eigenlijk?

Oke, hij mag toch mee. Maar vooraf heb ik wel heel duidelijk gemaakt dat IK een aantal dingen nodig heb. Een nieuwe broek, een jurkje, nog wat leuke schoenen. Je kent het wel. Echt even de lente garderobe aanvullen. En voor we de deur uit lopen zegt hij braaf nog ja schat. We gaan écht voor jou!

Eenmaal in de stad aangekomen lopen we voorbij een sneaker winkel. Met zo’n lekker opvallend “aanbieding” rekje. Natuurlijk moet Bram even snel kijken. En voor ik het weet trap ik er weer in. Ik word zo mee de winkel in getrokken waar ze alles hebben, behalve waar ik voor naar de stad moest.

Back on track

Dus ik ben er in getrapt. Gelukkig zijn we weer onderweg en kunnen we weer verder. Maar zelfs bij de ZARA krijgt hij het voor elkaar met meer items de paskamer in te lopen dan ik. En zoals te verwachten liggen er 3 items voor hem bij de kassa en ik heb weer niets gevonden.

Winkelen met of zonder man? Nou voor mij liever zonder! Hoe gezellig het ook is, ik kom er dan gewoon niet aan toe om te zoeken wat ik moet hebben. Gelukkig shopt Bram ook regelmatig online bij www.2trendy.nl en kan ik ook wel vaak genoeg alleen de stad in gaan.

Wat doe jij? Winkelen met of zonder man?

Winkelen met of zonder man kledingrek 1