Misschien ken je het nog wel van vroeger, of misschien lees je het blad nog steeds. Ik heb het over het het leukste meidenblad, de Tina! Ook dit jaar word er weer een super gezellige Tina-dag gehouden. Wil jij ook gaan en YouTube sterren als MeisjeDjamila, BeautyNezz en Furtjuh spotten? Of dansen op de muziek van B-brave en Douwe Bob? Lees dan nu verder en maak kans op 2 kaarten!

Dit jaar staat de Tina-dag in het teken van Disco. Bereid je dus voor op veel dansen, muziek en natuurlijk leuke attracties! Het word namelijk gehouden in Attractiepark Duinrell. Tijdens beide dagen zullen er tal van leuke optredens zijn op het Tina Sterrenstage. Zo komen onder andere Douwe Bob, B-brave, Boycode en zelfs de castleden van SpangaS. Het beloofd dus een ontzettend leuke dag te worden.

IMG_1404

Tina-dag 1402

 

Heel veel YouTubers!

Ben jij een fanatiek YouTube kijker? Dan ken jij vast Joy, Rutger en MeisjeDjamila wel. Of misschien heb je altijd al Thomas van Gewoon Thomas, Sophie en Jiami willen zien? Ze zijn er allemaal op de Tine-dag. Ze hebben namelijk dit jaar een YouTube hoek ingericht waar alle grote YouTubers van dit moment aanwezig zullen zijn en onder andere workshops en Q&A’s worden gehouden.
IMG_1399
Tina roept moeders op die in de jaren ’90 als meisje de Tina-dag bezochten en dit feestje opnieuw willen beleven met hun dochter. Stuur een foto, of je leukste herinnering van die Tina-dag naar tinadag@tina.nl. De leukste inzendingen winnen een persoonlijke uitnodiging en worden dit jaar als eregast ontvangen op de jubileumeditie van de Tina-dag in attractiepark Duinrell.
Ook ik kon als meisje vroeger geen genoeg krijgen van de Tina. Ik vind het daarom ook zo leuk om te zien dat de oudste dochter van Judith (mijn meisie!!) helemaal enthousiast was toen ze hoorde dat Judith en ik kaartjes hadden geregeld voor haar kinderfeestje. Ze kan niet wachten om haar grote idolen te zien. Lijkt het jou ook leuk om samen met een vriendin of dochter naar de Tina-dag te gaan, dan heb ik goed nieuws voor je! Ik mag namelijk 2 kaartjes weggeven voor de Disco Tina-dag op 24 & 25 september!
Tina-dag 1412
Tina-dag 1394

Hoe doe je mee?

– Like Beauty Unboxing op Facebook
– Deel de winactie (openbaar) op Facebook
– Laat mij even in een reactie (met geldig e-mail adres) weten met wie jij graag naar de Tina-dag wilt
Succes allemaal! De winnaars zullen uiterlijk 16 september hun kaartjes via de mail ontvangen.
Handtekening Jamey