Essie Maki Me Happy & Go Go Geisha

Bij de spaaractie van Etos had ik afgelopen maand een leuke Essie goodiebag gescoord. Daarin zaten de Essie Maki Me Happy & Go Go Geisha twee mooie kleuren uit de Essie Fall Collection 2016. Deze was verpakt in een mooie fluweel tasje. Omdat ik zelf deze kleuren al heb en ook zo’n soort gelijk tasje, wil ik deze set graag weggeven door middel van een winactie. Benieuwd naar de swatches en hoe jij kans maakt? Lees dan gauw verder!

Essie Maki Me Happy & Go Go Geisha

Etos Spaaractie

Bij Etos kun je sparen voor een super leuke Essie goodiebag! Bij elke aankoop krijg je punten waarmee je dan uiteindelijk een super leuk tasje krijgt, 2 exclusieve essie lakjes. Hierin zat ook nog een nail art pen en nail art spons met een totaalwaarde van €38,00. Of deze actie er nog is weet ik niet hierbij geldt namelijk op=op. Wat ik al aangaf ik heb zelf deze twee lakjes al en heb een overvloed aan nail art producten. Daarom wil ik er graag iemand anders blij mee maken met deze leuke set incl. het tasje.

Hieronder de review en swatches van Essie Maki Me Happy & Go Go Geisha

Essie Maki Me Happy & Go Go Geisha

Essie Maki Me Happy & Go Go Geisha

Essie Maki Me Happy

Een rode bessen kleurige lak, die een warme uitstraling heeft. Het een vrouwelijke tijdloze kleur. Deze dekt mooi met twee laagjes. Ik raad wel aan om bij deze kleur een base coat te gebruiken. Rode kleuren hebben namelijk de neiging om in de nagel te trekken.

Essie Maki Me Happy & Go Go Geisha

Essie Go Go Geisha

Een zachte oud roze blossom kleur.. Deze oud roze vintage kleur is perfect voor de herfst en winter en is helemaal de kleur van nu! Voor een mooie dekking heb ik twee laagjes aangebracht.

Essie Maki Me Happy & Go Go Geisha

Winactie Essie Maki Me Happy & Go Go Geisha

Vandaag maak jij kans op deze leuke goodie bag van Essie in samenwerking met Etos!

De winactie loopt t/m 21 januari en de winnaar krijgt een e-mail!