WIN! Ladival - dé zonbescherming voor de meest gevoelige huid!

Dat in ons gezin een gevoelige huid bekend terrein is is een understatement. Bram heeft een zonneallergie, ik verbrand heel snel en ons dochtertje heeft een extreem droge en gevoelige huid door de eczeem. Een goede zonbescherming is dan ook ontzettend belangrijk voor ons. Ik vertel jullie graag alles over Ladival, én ik ga ook nog eens 2 pakketten weggeven.

Zoals ik al zei zijn wij niet gezegend met een hele makkelijke huid. Geen probleem hoor, want wij vinden onze weg wel. En zo ook met zonbescherming. Want dat is voor ons nét even belangrijker. Zeker omdat Bram heel snel in de zon last krijgt van zijn zonneallergie. Door zijn huid goed te beschermen merken we dat het veel minder  is qua klachten. En van veel bekenden kregen wij 4 jaar geleden te horen dat we Ladival moesten gebruiken omdat deze perfect is voor de meest gevoelige huid. Dus zo gezegd, zo gedaan.

Waarom Ladival zo geschikt is voor de gevoelige huid

Heel simpel gezegd is Ladival zo top omdat er geen “onzin” in de producten zitten. Alle producten zijn op waterbasis, bevatten geen vetten, zijn vrij van parfums, conserveringsmiddelen, emulgatoren en kleurstoffen. Hierdoor smeer je echt alleen pure producten op je huid. Zelf gebruiken wij de SPF 30 variant.

Ladival voor de kleintjes

Naast de gewone lijn heeft Ladival ook speciaal een lijn ontwikkeld voor de kinderhuidjes. Deze heeft een SPF 50 en is waterproof.  Door middel van de scholencampagne Samen Smeren zijn ze druk bezig om de kinderen te leren smeren en het belang van goede zonbescherming duidelijk te maken. Je kan niet vroeg genoeg beginnen als je het mij vraagt!

WIN!

Hoewel het misschien niet nodig lijkt omdat het geen 30 graden buiten is, die zon die we nu al zien kan schadelijk zijn voor onze huid. Het is dan ook nodig om op tijd genoeg te beginnen met smeren. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik 2 van jullie blij mag maken met de producten van Ladival.

Hoe kan je mee doen?

  • Volg Jamey.nl op Facebook, Instagram of YouTube
  • Laat in een comment weten of je graag het volwassen of kids pakket zou willen winnen
  • Delen is lief, maar niet verplicht!

Smeer jij je nu ook al in?

WIN! Ladival - dé zonbescherming voor de meest gevoelige huid!