Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik bijna niets anders drink dan Spa rood of groen. Een Sodamaker is dan ook helemaal geweldig voor mij! Benieuwd hoe jij kans maakt op je eigen Sodastream Spirit? Lees dan snel verder!

Gewoon kraanwater omtoveren tot bruisend water binnen een paar seconden? De Sodastream Spirit doet het! En geloof mij, na het proberen zou je echt nooit meer zonder willen. Denk maar eens aan de zomer, lekker in de tuin met een glaasje bruiswater met een takje munt en een schijfje citroen? Een echte dorstlesser voor de warme dagen.

Sodastream Spirit

In de doos zit een gascilinder (om de bubbels mee te maken), het bruiswatertoestel, en een herbruikbare liter fles. De set is dus helemaal compleet en klaar voor gebruik. Voor ik het apparaat kon gebruiken was ik heel druk met zoeken naar een stekker of iets waar batterijen in moesten. Gek genoeg kon ik die niet vinden, het apparaat werkt namelijk simpelweg alleen met de gascilinder. Meer heb je niet eens nodig! Handig toch?

Naast dat het apparaat echt heel fijn is en ik serieus niet meer zonder zou willen is het ook zeker geen lelijk ding  om op het aanrecht te hebben staan. Waar ik normaal maar 1 liter water dronk op een dag dronk drink ik nu zeker 2 tot 3 flessen bubbel water uit de sodastream spirit. Een echte vooruitgang als je het mij vraagt. Het apparaat en bijbehorende accessoires zijn te bestellen op Sodastreamstore.

Sodastream Spirit

Wat moet je doen
– Volg Beauty Unboxing op Instagram (of Facebook)
– Volg SodaStream op Facebook
TIP! Ze hebben ook diverse siropen waarmee je zelf cassis, sinas of zelfs cola kunt maken!
Ik zou het super leuk vinden als je ook nog even reactie achterlaat! De winnaar ontvangt per mail na 2 weken bericht. Zorg er wel voor dat je op tijd reageert, want na 24 uur gaat de prijs naar een ander omdat er helaas al vaker mensen niet hebben gereageerd. Dus..SUCCES allemaal!
Handtekening Jamey