SAMSUNG CAMERA PICTURES

In samenwerking met Fuva.nl, dé webshop voor super gave zonnebrillen heb ik een top 3 samengesteld van brillen die mij het meest aanspreken. Daarnaast ga ik ook nog eens een zonnebril naar keuze weggeven t.w.v. €150! Dus lees snel verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fuva.nl is een mooie duidelijke webshop met een heel breed assortiment aan zonnebrillen. Zo kun je denken aan merken als Ray-Ban, Michael Kors en Oakley. Zoals je misschien al wel weet heb ik een enorme crush voor Aviator brillen. En van Freek van Fuva mocht ik er eentje uitkiezen om mijn verzameling nog verder uit te breiden!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb gekozen voor de Ray-Ban Aviator Tech. Dit is net even iets anders dan de standaard aviator modellen van Ray-Ban. Dit zie je bijvoorbeeld alleen al aan de pootjes, deze zijn een stuk breder dan de normale aviators. Ze zijn namelijk gemaakt van Carbon Fibre. Dit is een stuk steviger maar ook nog eens heel flexibel. Ook heb ik gekozen voor deze bril omdat deze gepolariseerde spiegel glazen heeft. Dit is een stuk fijner tijdens het auto rijden omdat je dan niet meer last hebt van glinsteringen.

Ray-Ban 3

Een echte Ray-Ban is natuurlijk best duur. Gelukkig zijn er bij Fuva.nl een hoop modellen voor een lagere prijs dan in de winkel. Een mooie korting is natuurlijk nooit verkeerd! Zoals ik al zei heb ik gekozen voor de Aviator Tech. Deze kost normaal over de €229. Bij Fuva.nl was deze maar €175! Een koopje toch?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals ik al eerder liet weten mag ik ook een zonnebril naar keuze t.w.v. €150 weggeven. Natuurlijk moet je daar wel even iets voor doen. Als je alle stapjes invult in de Rafflecopter maak je automatisch kans op een Ray-Ban naar keuze. Over 2 weken zal ik de winnaar bekend maken!
a Rafflecopter giveaway

Helaas niet gewonnen? Niet getreurd, met de code Unboxing2016 krijg je 10% korting bovenop de 30% korting die Fuva.nl al geeft!

Vergeet vooral niet te laten weten welke Ray-Ban jij graag zou willen winnen. Neem alvast een kijkje op Fuva.nl om jouw bril uit te kiezen!

Nieuwehandtekening