Ik zit al een poosje met het idee in mijn hoofd om een cursus of opleiding voor wimperextentions te gaan volgen. Maar moet ik dat nou wel doen? Ben ik er wel zeker van? Ik weet het nog niet, wellicht heb jij advies voor mij?

Bloggen is tegenwoordig toch wel een groot deel van mijn leven. Ik ben er bijna elke dag wel mee bezig (en met enorm veel plezier!). Toch heb ik het idee dat ik iets mis. Ik werk namelijk 40 uur in de week in een echte mannenwereld. Totaal geen beauty en glamour zoals veel mensen van mij verwachten. Ik zit daarom al een hele tijd te denken om een opleiding voor Wimperstyliste te doen.

Wimperextentions 2

Waarom wel

★ Als mijn blog nog succesvoller word zou ik minder kunnen gaan werken, maar dan heb ik nog wel extra inkomsten nodig voor wat zekerheid. Wimperextentions plaatsen zou dan dus een leuke inkomstenbron kunnen zijn
★ Vanuit huis werken is ook wel prettig, zeker in combinatie met bloggen.
★ Zelf je uren kunnen bepalen, hoe fijn is dat!
★ Ik draag ook zelf wimpers en vind het er echt prachtig uit zien!
★ Hoe gaaf is het om mensen te zien lachen nadat ze een wimper “metamorfose” hebben gehad.

Waarom niet

✰ Ik heb nog nooit wimperextentions gezet bij iemand (of op een test pop).
✰ Ik weet nog niet of ik wel de kwaliteiten heb om als wimperstyliste te werken (steady hand, geduld, precies kunnen werken).
✰ De opleiding is behoorlijk duur (tussen de €300 en €800). En gezien ik nog niet weet of ik het wel kan en leuk vind is dit een behoorlijke investering, zeker als ik er straks achter kom dat ik het niets vind.
✰ Stel alles is goed, de opleiding heb ik afgerond en ik wil aan de slag zit er nog een flinke investering aan te komen. Kijk maar naar de wimpers, tools en een behandelstoel.
✰ En dan het belangrijkste, zijn er wel klanten in mijn regio voor?!

Wimperextentions 1

Al deze gedachten gaan door mijn hoofd en ik kan het gewoon niet relativeren. Ik heb er aan gedacht om gewoon een starter setje Wimperextentions te kopen en gewoon zelf wat te gaan oefenen thuis voor ik een opleiding besluit te gaan doen. Echter word mij dit door alle wimperstylistes afgeraden om verschillende redenen. Zo zou het niet te doen zijn om het zelf thuis te doen zonder opleiding, zou het gevaarlijk zijn, en zou het demotiverend kunnen werken omdat je het niet zelf snapt/kan.

HELP! DILLEMA! Wat zou jij doen?

Nieuwehandtekening