We hebben groots nieuws! We gaan namelijk eind van het jaar verhuizen naar een nieuwe woning! Eindelijk een groter huis met een heerlijke tuin! Het eerste wat er in mij op kwam was, INTERIEUR! Lekker de Ikea leeg roven en lekker onze eigen stijl ontdekken.

Ik moest gelijk weer denken aan die leuke Quote stickers die ik  in het verleden wel eens van de Action heb gekocht. Ik heb me namelijk voorgenomen dat ik zodra we gaan verhuizen ik een kamer ga inrichten voor mij alleen. Een eigen kantoortje, mijn eigen bloggersroom. En wat is er nou leuker dan een inspirerende quote op de muur. Ik ben dus gelijk achter mijn computer gaan zitten en heb bij Top muurstickers wat inspiratie opgedaan.

Het voordeel van een muur sticker is dat je het er ook weer zo afhaalt. Ik vind het heerlijk om af en toe de boel om te gooien en dan is het wat makkelijker om een sticker te vervangen in plaats van de hele kamer weer opnieuw te moeten verven.

Welke sticker vind jij het leukste voor op mijn kantoortje?
muursticker-muurtekst-love-love-123123123muursticker-muurtekst-be-you-tiful-500x515 muursticker-muurtekst-do-what-you-love-500x515Winactie!

Iets vieren doen we natuurlijk niet alleen. In samenwerking met Top Muurstickers een sticker naar keuze weggeven!

Wat moet je doen?

Like Top Muurstickers op Facebook
Share de winactie op Facebook
Laat een reactie achter (met geldig e-mail)

Je kan meedoen tot 26 juni, daarna zal ik de winnaar via de mail benaderen. Let dus op dat je e-mail adres klopt! Ik ben benieuwd welke poster jij zou bestellen!

*de winnaar heeft inmiddels mail ontvangen.

handtekeninglichtroze