Vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal in mijn tas heb zitten als ik op stap ga. Benieuwd wat ik allemaal mee neem? Lees dan even verder.

VaporlinQ 3

Om te beginnen wil ik jullie graag wat meer vertellen over deze geweldige tas van Annelies Timmermans. Het tasje heet: GAMA Laminato Copper. Het is een super leuke lederen tasje die je zowel met schouderbandje kan dragen maar ook als clutch kan gebruiken. En wat ik echt het aller leukste vind is dat dit tasje groot genoeg is voor mijn iPhone 6 Plus! Ik heb nog geen enkele kleine clutch gevonden waar mijn telefoon in past dus dit was echt een welkome verassing. Het tasje is bij Anneloes Timmermans te bestellen voor €85.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

VaporlinQ

De e-sigaret van VaporLinQ is mijn nieuwste gadget. Bram en ik zijn aan het stoppen met roken en zijn sinds kort de VaporLinQ Cig-a-LinQ Pro in het goud aan het testen. We hebben er allebei wel moeite mee om zo’n (slechte) gewoonte zomaar naast ons neer te leggen en kunnen met de e-sigaret rustig afbouwen. De Cig-a-LinQ Pro is een elegante e-sigaret met oplaadcase die jou wel de “rook” ervaring geeft van een echte sigaret maar tegelijkertijd veel minder schadelijk is als een gewone sigaret. Het design is super trendy en is daarom gemakkelijk te combineren met vrijwel elke accessoire/stijl. En tja, zeg nou zelf met het stappen buiten staan in de kou om een sigaretje te roken is zó 2015! Want vapen mag gewoon lekker warm binnen!

VaporlinQ 2

Totaal onmisbaar voor mij is mijn telefoon. Het lijkt soms wel alsof mijn iPhone aan mijn hand vastgelijmd zit. Ik heb echt ontzettend veel verschillende hoesjes. Onder andere van Guess en CaseApp maar toch kies ik altijd voor mijn bling bling hoesje van Casemate. Dit hoesje is lekker stevig en valt goed op!

VaporlinQ 1

En last but not least mijn favoriete MAC lipstick in de kleur Velvet Teddy. Zoals je misschien wel een beetje kan verwachten bij mij ben ik niet heel erg van de schreeuwerige kleuren. Velvet Teddy is daarom voor mij echt een perfecte kleur. Hij is wel wat donkerder (op mijn lippen) en heeft een hele chique matte finish. Voor mij geen avondje uit zonder mijn Teddy!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben benieuwd wat jullie van de inhoud van mijn tasje vonden en of jullie al bekend zijn met Vaporlinq. Heb jij ook moeite met stoppen met roken, kijk dan hier welke vaporizer het beste bij jou past! En natuurlijk ben ik ook erg benieuwd wat jij echt altijd meeneemt bij een avondje stappen, dus laat het zeker even weten in een comment!

Nieuwehandtekening