Een veelvuldige trend die we de afgelopen maanden terug zien zijn toch wel de wereldkaarten. Ik bedoel dan niet de ouderwetse kaarten die je vroeger op school had maar wereldkaarten in verschillende thema’s en materialen. Het geeft je inrichting een leuke persoonlijke touche en is leuk te combineren met een wall art. Ik laat jullie vandaag een wereldkaart op hout zien. Ik onze woning werk ik graag met natuurlijke materialen daarom koos ik voor hout.

Wereldkaart op hout

Over Wereldkaarten.nl

Werelkaarten.nl heeft een ruim aanbod aan 50 verschillende wereldkaarten. Wereldkaarten zijn zowel leuk voor jong als voor oud. De wereldkaarten zijn in de webshop verdeeld in 4 verschillende categorieën; Historisch, Gedetailleerd, Trendy en Kinderen. En ze zijn te bestellen op5 verschillende materialen; rustiek hout, populair canvas, luxe glas, stoer aluminium en handig posterpapier. Ook bied de webshop Wereldkaarten.nl prikvlaggetjes aan zodat je precies kan bij houden welke landen je al bezocht hebt.

Bestelling & Levering

Via de webshop Wereldkaarten.nl kan je in het begin menu heel duidelijk de thema’s, soorten kaart en extra informatie terug vinden. Je kan het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het te koop zo zijn er o.a.  wereldkaarten op posters maar ook op behang of als dekbedovertrek. Nadat ik mijn keuze had gemaakt doorliep ik heel gemakkelijk te stappen voor de betaling/levering.

Met het weekend ertussen had ik binnen 5 werkdagen mijn wereldkaart op hout binnen. Deze was zeer goed en stevig verpakt in karton en om de wereldkaart heen zat nog ter bescherming plastic- erom heen gewikkeld.

Mijn eerste indruk

Ik was gelijk heel erg blij met het resultaat! Het hout was veel steviger dan ik vooraf verwacht had. De afdruk komt op het hout heel mooie en natuurlijk over.

De eerste paar dagen had ik de wereldkaart op hout eerst op onze eettafel neergezet, achteraf ben ik daar blij om want…. Na dat ik na enkele dagen de wereldkaart op hout weghaalde van de tafel zag ik allemaal hars op de tafel wat uit het hoit gevloeid was. Na alles goed na gekeken te hebben bleek bij mijn wereldkaart op hout een schuur te zitten waar het hars uitvloeide. Gelukkig was het op de tafel gekomen, ik krijg het niet helemaal meer weg maar ik had niet willen weten wat resultaat was geweest als ik hem direct op gehangen had aan de muur.

Na deze ontdekking heb ik hem nog twee weken laten staan met een doek eronder. Dit deed ik omdat ik er echt 100% zeker van wilde zijn dat er niet meer uit ging vloeien. Aankomende zaterdag ga ik hem dan eindelijk ophangen aan mijn muur.

Buiten dit om ben ik er verder echt blij mee. De kleuren komen precies zo over als dat ik in de webshop zag. Ik vind de details in deze wereldkaart mooi verwerkt.

Bevestiging

Je kan bij je bestelling ook aangeven dat je er ophanghaakjes bij wilt. Dit heb ik wel gedaan omdat ik van te voren al wist dat ik deze graag wilde gaan ophangen. Je krijgt bij de wereldkaart op hout twee ophanghaakjes geleverd waardoor de wereldkaart op hout extra stevig en mooi recht hangt.

Conclusie

Wat betreft de hars denk ik dat ik gewoon pech heb gehad en een fabriek fout geweest is. Gelukkig is de schade beperkt gebleven en kan ik van het weekend hem eindelijk mooi op hangen. Het hout is mooi dik en stevig en de afdruk komt goed tot zijn recht. De levering is zoals ze beloven: binn n 5 werkdagen.

Wereldkaarten zijn online verkrijgbaar bij Wereldkaarten.nl vanaf €9,95

Wat vind jij van de trend van Wereldkaarten?