Afgelopen weekend nam een hele andere wending dan verwacht. Alles liep anders en uiteindelijk hadden we 4 logees. Dit was echt een van de leukste en gezelligste weekenden ooit. Lees je mee?

Vrijdag’s hadden we een verjaardagsfeestje van Jop, de verloofde van MommyLovesPink blogster Judith. Natuurlijk was dit iets gezelliger dan verwacht en besloten ze om toch maar bij ons te overnachten zodat ze niet ’s avonds laat met 2 kids met de trein naar huis hoefde. Zo gezegd, zo gedaan. De meiden boven op ons nieuwe zelfopblaasbare luchtbed en papa en de jongste spruit lagen beneden op de bank.

IMG_9654

De kids hadden natuurlijk geen slaapkleding mee en werden al snel de t-shirts van Bram uit de kast getrokken. Wat super schattig he! Miya (de jongste dochter van Judith) verzoop er bijna in! En ’s morgens vroeg wou ze al snel de tuin in om te gaan spelen. Daar kwamen dus de mooie regenlaarsjes tevoorschijn onder haar veel te grote t-shirt.

IMG_9664

Ook Keira was helemaal in haar nopjes. Ze mocht eindelijk bij ons logeren (dit zouden we al heel lang doen maar telkens kwam het er niet van). We hebben ’s morgens samen een ontbijtje gemaakt, gevoetbald en ook haar mooie my little pony huisje in elkaar gezet. Natuurlijk sliepen de mannen veel te lang en is ze vervolgens de mannen gaan wakker maken op haar unieke Keira manier *knipoog*.

IMG_9662

In de middag zijn Judith en ik snel even de stad in gedoken om wat schoon ondergoed en een cadeautje te shoppen voor het verjaardag’s feestje die we die middag gezamenlijk hadden. En vervolgens zijn we heel snel naar een super mooie feestlocatie gereden.

IMG_9677

weekend 1467564961299

Het feestje was aan het water bij Nijmegen, ook wel Sprok Beach genoemd. De kids konden heerlijk spelen aan het water en op het terras. En Judith en ik hebben even gebruik gemaakt van de zon, onze nieuwe outfits en de prachtige locatie. Binnenkort dus een leuke outfit post!

weekend IMG_9741

weekend 1467565141068

Hebben jullie ook wel eens van die onverwachts leuke weekenden?

Nieuwehandtekening