Loua Wax strips

De rokjes gaan weer aan, dus de melkflessen komen weer tevoorschijn. En daarbij ook het ongemak van het ontharen. Of toch niet? Ik testte de wax strips van Loua. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Scheren is niet een van mijn favoriete bezigheden. Ik heb een behoorlijk gevoelige huid, vooral op mijn schenen. En het gebeurt dan ook vaak zat dat ik mijn benen open haal met scheren. Van vriendinnen kreeg ik wel vaker het advies om eens waxen te proberen. Maar dat leek mij altijd zo eng! Wat als je je hele huid mee trekt? Toch besloot ik de wax strips van Loua te proberen. 

Loua verpakking

Over Loua

Dat je het merk misschien niet kent is niet zo heel gek. Het is ook pas sinds kort exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Kruidvat. Oorspronkelijk is het een Frans merk dat is ontwikkeld door Laurence Dumont.

Koude wax strips…?

Als ik denk aan waxen denk ik aan warme wax. De strips van Loua zijn dit dus niet! Dit noemen ze “koude” wasstrips. De strips zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Zo heb je speciale strips voor je benen, oksels, je bikinilijn (dit durf ik echt niet!!) en zelfs je gelaat. Voor dit artikel heb ik alleen de strips voor mijn benen gebruikt.

Inhoud verpakking Loua wax strips

Gold TattooPluspunten:

  • De wax strips hebben een aangename geur Vanille, Amandelolie en Aloë vera.
  • De strips zitten in kleine reisverpakkingen en kunnen dus makkelijk mee op vakantie.
  • Geschikt voor de gevoelige huid.

Qua verpakking vind ik écht dat de strips super leuk zijn verpakt. Ze zijn per 12 strips verpakt, en in de verpakking voor je benen zitten er zelfs 20 in. Nou las ik dat sommigen 1 strip meerdere keren gebruiken. Maar persoonlijk deed ik dit niet omdat ik écht alle haartjes wou verwijderen.  De strip wrijf je eventjes warm tussen je handen en vervolgens trek je de strip uit elkaar en wrijf je hem op de huid aan. Vervolgens trek je de strip tegen de richting van de haren er weer af. En klaar is kees!

Wax strip Loua

De wax strips van Loua zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor maar €3.49 per stuk! Dus ik zou zeggen, probeer het zelf ook eens want vooralsnog ben ik écht dik tevreden!

Waxen met de wax strips van Loua