Jouw sterrenbeeld, sommige mensen hebben er niet zoveel mee, maar als je je er eenmaal in hebt verdiept dan raak je eraan verslingerd. Alles willen weten over jouw sterrenbeeld, kijken of het matcht met jouw karakter en eventuele voorspellingen bekijken…het hoort er allemaal bij. Ook bij je kindjes kun je bepaalde karaktertrekjes in het sterrenbeeld terugzien.

Ben je benieuwd naar het sterrenbeeld van jouw kind? Hier vind je alle sterrenbeelden met de karaktereigenschappen die erbij horen. Een energieke Ram of een knuffelige Stier, welk sterrenbeeld heeft jouw kind en wat wil dat zeggen over zijn of haar karakter?

Ram

Is jouw kindje geboren tussen 21 maart en 20 april? Dan is het sterrenbeeld Ram. Een Ram kun je vaak herkennen aan de energie. Deze kinderen zitten vol energie en zijn echte wildebrassen. Het zijn geboren leiders, want ze kunnen heel goed zelfverzekerd en onafhankelijk zijn.

Stier

Een Stier is geboren tussen 21 april en 20 mei. Deze kinderen zijn vriendelijk en echt knuffelig. Ze hebben meer behoefte aan fysiek contact dan aan praten om zich veilig te voelen. Lekker van genieten dus!

Tweelingen

Geboren tussen 21 mei en 22 juni, dan is jouw kindje Tweelingen. Tweelingen zijn vaak vrolijk en ontzettend nieuwsgierig. Bereid je dus maar voor op veel waarom vragen, al doen bijna alle kindjes dit in een bepaalde fase. Wees voorbereidt op veel vragen. Tweelingen willen namelijk alles weten en uitproberen.

Kreeft

Wanneer jouw kindje geboren is tussen 21 juni en 22 juli dan is hij of zij een Kreeft. Een Kreeft is een lief en gevoelig persoon en zal snel een sterke band ontwikkelen met zijn of haar ouders. Deze kindjes zijn niet graag alleen en blijven liever in hun comfort zone dan dat ze naar buiten treden.

Leeuw

Een Leeuw wordt geboren tussen 23 juli en 23 augustus. Leeuwen hebben meestal een sterk gevoel van eigenwaarde en staan graag in het middelpunt (uitzonderingen daar gelaten natuurlijk). Laat ze dat ook vooral ervaren, maar maak ze er ook bewust van dat soms ook andere kindjes de schijnwerpers verdienen.

Maagd

Is jouw kindje geboren tussen 24 augustus en 23 september? Dan is het sterrenbeeld een Maagd. Een maagd is graag bezig en de kans is groot dat hij of zij je wilt helpen met allerlei klusjes in huis, zoals koken. Ze zijn tevens erg kritisch en perfectionistisch en krijgen stress van chaos. Geordend werken dus!

Weegschaal

Wanneer je kind geboren is tussen 24 september en 23 oktober, dan is zijn sterrenbeeld Weegschaal. Weegschalen houden van harmonie en zijn heel diplomatiek. De kans is dus groot dat je een hele makkelijke en lieve baby/kind thuis hebt!

Schorpioen

Schorpioenen worden geboren tussen 24 oktober en 22 november. Het zijn kinderen die graag nieuwe dingen willen leren en erg volhardend kunnen zijn. Ze voelen zich fijn bij echte hechte relaties, maar kunnen ook alleen goed hun weg vinden. Laat ze dat ook zeker ervaren.

Boogschutter

Geboren tussen 23 november en 21 december? Dan is jouw kindje een Boogschutter. Deze kindjes zijn enthousiast en willen de wereld verkennen. Het zijn echte buitenkinderen, dus neem ze ook zeker mee het bos en de natuur in! Ga allerlei nieuwe plekjes verkennen, daar worden ze vrolijk van.

Steenbok

Een steenbok wordt geboren tussen 22 gember en 19 januari. Steenbokken kunnen erg serieus overkomen en zijn vaak vroeg volwassen. Ze zijn rustig van aard en houden van effeciëntie. Vergeet ook vooral niet het speelse te ontwikkelen bij deze kindjes en maak ze af en toe wat uitbundig!

Waterman

Als jouw kindje geboren is tussen 20 januari en 19 februari dan is hij of zij een Waterman. Deze kindjes doen graag alles zelf, want ze zijn heel erg zelfstandig. Ze zijn vaak niet zo dol op knuffelen en hebben een grote behoefte aan vrijheid.

Vissen

Is jouw kind geboren tussen 20 februari en 20 maart, dan is zijn of haar sterrenbeeld Vissen. Vissen zijn erg gevoelig en pikken vaak de stemming op van iemand anders. Wees je daar dus goed bewust van thuis. Als de sfeer thuis namelijk niet goed is, trekken ze zich dit al snel persoonlijk aan.

Wat zegt het sterrenbeeld over jouw kind?