Wat brengt een verhuisbedrijf in rekening? hondje

Je hebt het eindelijk gevonden, jouw droomhuis. Je ziet jezelf al zitten in de knusse warmte van deze ideale plek. De plek waar je de kinderen groot gaat brengen, samen romantische avonden gaat beleven en in de zomer gezellig gaat borrelen in die prachtige tuin. De plek waar je herinneringen gaat maken.
De kleuren zitten op de muur, de vloer is gelegd, maar nu moeten al jouw meubels en spulletjes nog worden verplaatst naar dat nieuwe onderkomen. Een verhuizing is een hele onderneming en dient met zorg te worden gedaan. Je wilt natuurlijk niet dat dat erfstuk van oma of die glazen vitrinekast waar je zo lang naar hebt gezocht aan elkaar gelijmd moet worden, niet dan? Een verhuisbedrijf biedt uitkomst, professionals die jouw spullen met zorg verhuizen.

Wat is een goed verhuisbedrijf?

Als je besluit om de verhuizing uit handen te geven aan een verhuisbedrijf dan moet je op een aantal zaken letten. Wat kosten verhuisbedrijven? En hoe weet je dat juist dat verhuisbedrijf de juiste is voor jouw dierbare inboedel? We zetten wat dingetjes op een rij.

– Zorg er altijd voor dat je met een erkend bedrijf in zee gaat. Erkende verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor erkende verhuizers. Zo weet je dat je kunt vertrouwen op belangrijke garanties en dus een zorgeloze verhuizing.

– Verzekering. Een erkend verhuisbedrijf vervoert jouw kostbare spullen uiteraard verzekerd. Zo weet jij dat je aanspraak kunt maken op een vergoeding als er tijdens het transport wat stuk gaat.

– Service. Een kwalitatief goed verhuisbedrijf heeft goed opgeleid en ervaren personeel. Naar budget kan je ervoor kiezen om de verhuizers jouw spullen in te laten pakken, meubilair in en uit elkaar te laten halen of kleine werkzaamheden uit te laten voeren, zoals het aansluiten van een lamp of kraan. Dit alles wordt uiteraard vakkundig en met zorg uitgevoerd.

Wat brengt een verhuisbedrijf in rekening? hondje

Systematisch in en uitpakken.

Als je gaat verhuizen heb je structuur nodig. Een plan waarmee je systematisch te werk kunt gaan. Ten eerste heb je goede verhuisdozen nodig. Je kunt alles wel in tassen gooien, maar dan blijft er weinig heel van dat mooie servies of dat sierlijke wijnglas dat je op Kroatië hebt gekocht. Verhuis je woning in denkbeeldige zones en verpak je spullen als zodanig. Sticker erop met ‘keuken’ of ‘dressoir’ en je zult zien dat het orde schept in de chaos dat verhuizen heet.