Toen wij in ons huis gingen wonen hebben wij heel simpel gekozen voor een likje verf op de muur. Wij hebben nooit echt naar de opties van behang gekeken. Zonde, want er is zo veel mogelijk! Behang kan je interieur een heel andere look geven. In dit artikel lees je meer over wat behang voor je interieur kan doen en zie je mijn favorieten, lees je mee?

Je kunt natuurlijk in de dichtstbijzijnde bouwmarkt een behang uitkiezen, maar de is de kans groot dat je niet uniek bent. Wil je een apart en uniek behang, kijk dan eens naar Design behang. Design behang is vaak nét wat anders dan standaard behang, waardoor je jouw interieur een echte eyecatcher maakt. Zeker wanneer je het interieur van je woning compleet wilt veranderen, is een uniek behang een echte aanrader!

Design behang voor de kinderkamer

Ondanks dat ik bijna bevallen ben, vind ik het alsnog erg leuk om rond te neuzen naar interieur inspiratie voor de kinderkamer. Vooral het behang voor kinderkamers is ontzettend leuk. Gave prints, zachte kleuren: voor ieder kindje een passend behang! Het is dat het babykamertje natuurlijk al helemaal af is, anders had ik het Cloud Behang Mint een hele goede kanshebber gevonden. Een lieve kleur, met subtiele wolkjes. Net even wat anders dan een effen muur.

Behang van Cole & Son

Voor in onze eigen slaapkamer en woonkamer vind ik het behang van Cole & Son prachtig. Aparte prints, felle of juist zachte kleuren, retro of jungle: Cole & Son heeft het allemaal in huis! Zelf vind ik het erg sfeervol om op de slaapkamer groene tinten te gebruiken, zoals planten. Mijn voorkeur gaat dan ook meteen uit naar het Palm Jungle Behang Palm Jungle Behang van Cole & Son. Het lijkt mij ontzettend tof om deze op de muur achter ons bed te behangen.

Heb jij veel behang in huis? Of kies je toch voor een likje verf?

Handtekening Jamey