IMG_3726

Ik kon het niet laten liggen, hij is zo leuk en warm en ook nog eens een perfecte match met mijn nieuwe schoenen van Sacha! Tja, dat werd toch weer de pinpas trekken. Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinsten?

IMG_3727

Ik ging samen met Bram naar de G-star outlet. Dit is een super leuke outlet niet ver van Nijmegen vandaan waar je alleen naar binnen mag met een lidmaatschapspasje. Gelukkig heb ik deze via mijn werk mogen aanvragen en nu kan ik altijd lekker G-star shoppen met een leuke korting. Soms hebben ze zelfs items met meer dan 70% korting! Ik zag deze cape hangen en kon het niet laten om hem even te passen. Ik had niet verwacht dat ik hem zou passen omdat hij op het rek van Maat S hing. And we all know, ik heb echt geen S. Gek genoeg maakte dat niks uit met deze cape. De schouders zaten perfect en als ik de plaatjes en de paspop mag geloven zat hij gewoon echt perfect!

IMG_3721

De cape sluit doormiddel van drukknopen. Het doet me ook een beetje denken aan een poncho maar ook aan een jas. Hij heeft een klein binnen zakje en in de kraag zit een sierrits. Dit zorgt er voor dat de jas toch nog wat extra luxe uitstraalt. De cape zit ook echt super warm ondanks dat hij niet aansluit zoals een gewone jas doet. En wat helemaal mooi was, normaal kostte deze jas €199 en ik heb hem nu voor maar €32!

Omdat ik las dat sommigen het niet heel duidelijk vonden hoe de cape er nou uit ziet heb ik hier nog even snel twee duidelijkere foto’s van internet geplukt.

IMG_3640

Naast mijn nieuwe cape heb ik ook een paar super leuke laarsjes die er perfect bij passen. Deze enkel laarsjes heb ik van Sacha en kosten €109,95. In een eerder artikel liet ik mijn bruine booties al zien van Sacha. Nou lijken deze er wel erg op, toch zijn ze anders. Deze enkellaarsjes zijn zwart suède en hebben een heerlijke warm bontje in de binnenkant. Je kan de schacht ook omslaan voor een winters effect.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn nieuwe outfit te zien!

Nieuwehandtekening