The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask verpakking

Echt wakker worden doe ik pas na mijn kopje koffie. Daar krijg ik echt een flinke energieboost van in de ochtend. Niet zo gek dus dat ik ook direct fan ben geworden van de Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask van The Body Shop! Ik vertel je graag meer over dit masker.

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

Het masker is gemaakt van koffiebonen, sheaboter, cacaoboter, rietsuiker en sesamolie. En zoals we gewend zijn van The Body Shop is het ook allemaal Community Trade. Zo alles bij elkaar klinkt het als een hele maaltijd maar dan voor je huid! En wanneer je wat minder slaapt (lees: elke ochtend gaat mijn biologische wekker al om 7 uur) kan je wel een energieboost gebruiken. Dit masker van The Body Shop beloofd mijn vermoeide huid een cafeïne shot te geven. Klinkt goed toch?

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

Zo breng je het masker aan

Ik gebruik gewoon mijn handen om het masker uit het potje te halen. Sommigen houden hier niet van en gebruiken er een masker kwast voor wat natuurlijk ook prima is. Na het aanbrengen laat ik het 10 minuten even intrekken. Vervolgens spoel ik het af met lauw/warm water en scrub ik de restjes nog zacht in mijn huid. Echt een heerlijk gevoel vind ik dat.

Tip: Drink tijdens het wachten een groot glas water, dit is altijd zo’n wacht momentje.

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask close upThe Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask swatch

Mijn ervaring

Ik ben echt gek op de geur van dit masker. Hoewel het een koffiegeur is vind ik hem absoluut niet te sterk ruiken. Ik hou er echt van! Het masker voelt bij het aanbrengen wel wat plakkerig aan. Maar met het lauwe water verwijder je het masker heel makkelijk. Door de rietsuiker voelt het niet alleen aan als een masker, maar ook gelijk een scrub. Wat mij betreft is het daardoor ook nog eens een tijd bespaarder! 2 vliegen in 1 klap toch?

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask 1

Het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask van The Body Shop is vanaf april te koop bij The Body Shop en online in de webshop voor €20. De verpakking bevat 75 ml en daar kan je echt een poosje mee vooruit.

Ben jij een koffiedrinker? En zou jij een masker als deze waarderen?

The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask